<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Danski: Guide til børne-skiudstyr

Udgivet af den 24-02-2021 16:04:04

For familier, som hvert år tager på skiferie, kan det muligvis betale sig, at investere i skiudstyr til børn. Hvis du har flere børn, så udstyret kan gå i arv. Mange familier lejer udstyret til børnene på destinationen, fordi de er i voksealderende. 

Lad skiudstyret gå i arv

Har du flere børn, kan det godt betale sig at investere i udstyr som skistøvler, ski og hjelm, frem for at leje på destinationen. Børne-skistøvler kan justeres, så de passer til flere størrelser. Bindingen på skien, altså der hvor støvlen klikkes i, kan også justeres meget på børneski. Skihjelmen, som er obligatorisk for børn, kan også justeres som andre hjelme, så den kan passes af flere størrelser. 

Skiudstyret kan gå i arv fra barn til barn, og så er der altså hurtigt sparet mange penge. 

Gør det enkelt for børnene

Der skal helst ikke være for meget at holde styr på for de små, så de kun skal koncentrere sig om at have det sjovt i sneen. Derfor kan en tre-fingers handske eller en luffe være et godt valg, så det er nemt at få handskerne af og på - og husk en snor i lufferne, så de ikke taber dem i liften eller på vej ned af pisten.  

En halsedisse er også guld værd, så børnene har god varme til halsen. Halsedisser kommer i mange afskygninger såsom Disney figurer, med Star Wars-tema og så videre. 

Kategorier: Udstyr, Børn, Blandet, Forberedelse til skiferien

Velkommen til ...

Danskis blog!

Her på bloggen kan du finde alt, du har brug for at vide på skiferien. Guidernes guide til alle vores destinationer, gode råd til en familieskiferie med små børn, de bedste afterskisteder, snestatestikker og meget, meget mere.

Har du en idé til et blogindlæg? Så skriv til mail@danski.dk - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dit spørgsmål!


God fornøjelse.

    Senest blogindlæg