<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Guidernes bedste fif til skiferien i Canazei

Udgivet af den 24-02-2021 15:44:53

Jens, Mikkel, Christina og Lykke tilbragte sidste sæson i Canazei, og de har givet os deres bedste fif og små hemmelige steder, du bør kende til, inden booker en skiferie til Canazei.

danski-skiferie-canazei

Hvilke pister er jeres favoritter?

Canazei ligger i ét af verdens største skiområder og har mange pister at vælge i mellem. For at spare jer for lidt tid, kommer her vores favorit pister, som I helt sikkert skal lægge vejen forbi under jeres skiferie i Canazei!

Den sorte pist 'Saslong' i St. Christina er en af de pister, man bare skal ned ad, hvis man er i Canazie. Her kan man passende lige se, om man kan slå verdensrekorden, da pisten hvert år i december bliver brugt til at afholde World Cup i Super G og Storsalmon.

Hvis du er typen, der godt kan lide at få lidt mere fart på, har vi den rette pist til dig. 'Vulcano' i Alpa er en super fed pist og hvor man virkelig kan få fart på. Derudover er det en af de stejleste pister i området - men frygt ej!

Hvor finder man de tre bedste børnepister? 

Begynderpisten bag skiskolen i Canazei er en god begynderpist. Den lægger helt nede ved byen, hvor det også er muligt for børene at kælke. Derudover er Belvedere-området et godt sted at starte, da der både er flade og lidt stejlere pister. Samtidlig er man tæt på byen, hvilket er dejlig bekvemt da man altid kan tage ned igen hvis benene bliver trætte. Er man kommet til det punkt, hvor man gerne vil udfolde sig lidt mere, er den brede pist ved mellemstationen i Alba et oplagt valg. Det er en dejlig bred pist der giver plads til alle, ligemeget om man vil udfolde sig med små såvel som store sving.

Er der en hemmelig skijuvel/piste? 

'Diego' på Belvedere er en sort pist, som man ikke altid lægger mærke til, hvis man bare suser ned i bunden. Vi har endnu ikke oplevet en dag, hvor 'Diego' ikke har budt på fantastisk sne. Derfor behøves vi ikke at komme med flere grunde til, I skal besøge denne pist. Hvem elsker ikke skiløb i fantastisk sne?

Hvor finder man de tre bedste afterski steder? 

'Rosengarten' ligger placeret midt i Canazei og lige rundt om hjørnet fra Hotel Bellevue. Stedet er kendt som Danskis stamsted, og det er derfor et oplagt sted at lægge vejen forbi efter en lækker dag på ski. Derudover har de en barmanager ved navn Simone, som er med til at sætte gang i festen hver dag og bidrage til den gode stemning.

Er man mere til afterski på pisten er 'Ølmanden'/'Bombadino-Huset' oppe på pisten et rigtig godt bud! Her kan ejeren dansk til husbehov, hvilket giver en rigtig god stemning, og det gør, at man kun kan trække lidt på smilebåndet.

Til sidst vil vi anbefale dansk ejede 'Die Kleine Lilie', som ligger nede i Canazie by. Klassisk afterski med en god og hyggelig stemning.

Hvilke tre resturanter/Cafeer skal besøges?

Hvis man er til skiferie og god mad, så er man kommet til det rigtige sted! Canazie har hele tre restauranter, som er anbefalet af Michelin-Guider. Her i blandt vores første favorit, 'El Pael'. Her holder en af Trentinoes mest anerkendte sommeliere, Roberto, til. Det er et super lækkert sted, hvor ejeren Roberto gør alt for at skabe en hyggelig, italiensk atmosfære.

Er du til en dejlig lækker bøf? Så er 'Peter's' et rigtig god bud. Den ligger lige ved siden af liften og byder på både en rigtig god stemning samt noget rigtig lækkert mad.

Vores sidste favorit er en italiensk restaurant ved navn 'La Stalla,' der ligger lidt tilbagetrukket. En skjult perle hvor stemningen er hyggelig og kvaliteten af maden er i top!

Hvilke steder er yndlings i Canazei?  

'Le Zedron' er en resturant der ligger på en bjergtop i Alba. Super hyggeligt sted, hvor man kan spise fantastiske pandekager med fyld, mens man sidder og nyder solen og den smukke udsigt. Det må siges at være svært at sige nej til!

'Annatal' er en resturant i Ortisie, som har en perfekt beliggenhed og super søde tjenere. Maden er rigtig god, og de formår at levere maden på rekordtid.

Det skal du vide om Canazei

Hvis der skal bestilles Aperol Sprits, skal det være sensa soda.

Kategorier: Canazei, Italien, Blandet, Forberedelse til skiferien, Guidernes fif, Tips til skiferien

Velkommen til ...

Danskis blog!

Her på bloggen kan du finde alt, du har brug for at vide på skiferien. Guidernes guide til alle vores destinationer, gode råd til en familieskiferie med små børn, de bedste afterskisteder, snestatestikker og meget, meget mere.

Har du en idé til et blogindlæg? Så skriv til mail@danski.dk - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dit spørgsmål!


God fornøjelse.

    Senest blogindlæg