<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Canazei - Fem hurtige fifs fra guiderne

Udgivet af den 24-02-2021 15:54:50

Italienske Canazei er en destination der byder på meget. Det er her du finder verdens største skiområde, Dolomiti Superski, Michelin restauranter, aktiviteter udover skiløb og en hyggelig, traditionel by.

Skiområdet er stort, men rummer pister til alle niveauer, om du er nybegynder på ski eller professionel.

En skiferie til Canazei, kan aldrig fejle.

Af: Guiderne i Canazei sæson 2018/2019

danski-guide-canazei

Guiderne i Canazei sæson 2018/2019 ønsker, at det skal være nemt for dig at vælge destination, så her kommer fem hurtige grunde til, hvorfor din skiferie skal gå til Canazei i Italien.

Nummer 1 – Dolomiti Superski

Dolomiti Superski strækker sig gennem Canazei, med sine 1200 pistekilometer og over 460 lifte. Det udgør dermed verdensstørste skiområde! Pisterne bevæger sig gennem 12 forskellige skiområder, og Dolomitterne er på UNESCOs verdensarvsliste.

I år blev Dolomiti Superski udnævnt til Italiens bedste skiområde, en nominering, der er fortjent for kvaliteten af de mange solrige pister. Her vil du blive forkælet med et uendeligt udvalg af pister, da Dolomiti Superski kendetegnes ved, at du som skiløber aldrig vil opleve den samme piste mere end to gange. 

danski-skiferie-canazei

Nummer 2 - Hidden Valley

Hidden Valley er Dolomitternes skjulte perle - fantastiske omgivelser med en nervepirrende historie. De få pister giver dig en følelse af at være på et øde sted. Pisten starter fra toppen af bjerget Lagazoui i 2.752 meters højde.

Pisten går gennem dalen, hvor du kan se tårnhøje stenmure og frosne vandfald. Området har historie tilbage fra første verdenskrig, og derfor kan du blandt andet se synlige skudhuller og udkigstuneller i bjergene. Turen slutter af med hestevogn langs en frosset flod. Her trækkes du stille og roligt efter hestevognen, med dine hænder rundt om et reb.

Hidden Valley giver dig alt, hvad Dolomitterne har at byde på!

Nummer 3 - Vinsmagning

Kunne du tænke dig at opleve vinsmagning, så er Canazei byen for dig.

I byen finder du gourmetrestauranten El Pael, som har menu og vinmenu af højkvalitet. Her har du mulighed for at smage nogle af de lokale vine, som er udvalgt af ejeren Roberto Anesi.

I 2017 vandt ejeren, Roberto Anesi, titlen som Italiens bedste sommelier. Så hvis du er kvalitetsorienteret, er det El Pael du skal bestille bord ved.

Canazei3

Nummer 4 - Biograf og bowling

Canazei er en by med overraskende mange valg og varierede tilbud, i forhold til størrelsen på byen.

To af mulighederne er biograf og bowling. I biografen er der mulighed for at se film fra forskellige lande og kulturer.

Til bowling kan du i neonlysets skær, styre din egen musik, som sikrer dig en god atmosfære hele aftenen.

Nummer 5 - Kultur og sprog

Trentino har altid været et område med kulturelle kontraster og møder, hvilket viser sig gennem alt fra mad og sprog, til arkitektur og indretning. Byens historie og dens geografiske beliggenhed har banet vejen for et væld af kultur og tradition, som er bevaret den dag i dag.

Det er især tydeligt i det talte sprog, som ofte er tosproget, nemlig italiensk og tysk. Der er dog få i byen der taler engelsk, men den yngre generation bliver bedre og bedre til det engelske sprog.

Byen er også fyldt med mange lokale delikatessebutikker, hvor du kan købe lokale pølser, vin, oliven og grappa – som er Italiensk brændevin. Det er helt sikkert noget der skal opleves, og det vil give dig en fornemmelse af byens historie.

Canazei er mere end bare at stå på ski. Den næste skiferie du skal tage på, vil vi klart mene skal gå til Canazei i Italien!

Føler dig inspireret til en skiferie i Canazei? Så kan du se mere her.

 

Kategorier: Canazei, Italien, Guidernes fif, Tips til skiferien

Velkommen til ...

Danskis blog!

Her på bloggen kan du finde alt, du har brug for at vide på skiferien. Guidernes guide til alle vores destinationer, gode råd til en familieskiferie med små børn, de bedste afterskisteder, snestatestikker og meget, meget mere.

Har du en idé til et blogindlæg? Så skriv til mail@danski.dk - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dit spørgsmål!


God fornøjelse.

    Senest blogindlæg