<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Bad Gastein - Fem hurtige fifs fra guiderne

Udgivet af Hubspot System den 24-02-2021 15:33:08

Bad Gastein er et populært skisportssted og et hæderkronet kursted.

Bad Gastein i Østrig er en del af Ski Amadé, som gør at du med dit liftkort får adgang til 760 pistekilometer, og her er der udfordringer for alle.

Denne destination tilbyder udover fantastisk skiløb, wellness og luksus, og masser af fest, hvis du er til det.

Men der er også plads til børnefamilier, og der findes et kæmpe stort børneområde, og en hel del blå pister, der oftest flugter med de røde og sorte pister - så virkelig en destination for alle, lige meget hvad du er til!  

Af: Guiderne i Bad Gastein sæson 2018/2019

Bad-gastein-danski-skiferie-guide

Guiderne fra sæson 2018/2019 har så mange gode grunde til, at du skal tage på skiferie til Bad Gastein i Østrig, de har samlet 5 af de bedste grunde, og dem får du lige her.

Nummer 1 – Schober

Når du lejer ski gennem Danski i Bad Gastein foregår det i skiudlejningen Schober, som er en yderst professionel udlejning. Udstyret i Schober er af højeste kvalitet, og det kompetente personale udleverer lige præcis det, der passer dine behov og ønsker. Alt udstyr bliver jævnligt slebet, vokset og udskiftet, når det trænger, så du ikke får udleveret nedslidte ski.

Skiudlejningen ligger oppe ved hovedliften i Bad Gastein, dermed er det altid nemt at finde den, samt nemt at komme dertil. Når du lejer ski gennem Schober, får du gratis tildelt et depot lige ved hovedliften. Her er der både plads til ski, støvler, stave eller snowboard udstyr. Du får tildelt din egen plads via et nummer, som kan bruges hele ugen.

Har du udstyr med hjemmefra, kan du også få dette opbevaret for kun €25 for en hel uge. I Schober kan du også handle en helt masse lækkert skisportsudstyr, hvis du trænger til at forny dit skiudstyr, eller hvis du har sparet op til endelig at købe dine egne ski.

 

Bad-gastein-danski-skiferie-udsigt

Nummer 2 - Felsentherme

Bad Gastein er en gammel kurby med adskillige varmekilder rundt omkring i hele byen. Derfra er Felsentherme opstået, som er et virkeligt lækkert spa- og kurbad. Der findes både inden- og udendørs bassiner, som er henholdsvis opvarmede eller med køligere temperaturer.

Der er plads til alle. Både til kæresteparret, som ønsker en rolig og afslappende dag i de forskellige lækre bassiner, og til børnefamilien der ønsker sjov og leg. Der findes også en sjov rutsjebane, der starter indendørs, og bevæger sig uden for bygningen, for så at ende inde i varmen igen. Der er forskellige tilbud, men de fleste betaler 25€ for at kunne nyde tre timer i vandet.

Bad-gastein-danski-skiferie-afterskiNummer 3 - Lederhosen

Hver dag har vi afterski på Lederhosen. Det er en lille østrigsk inspireret bar, hvor du altid finder den bedste og hyggeligste stemning.

Om du er ude med vennerne og ønsker fest og kolde øl i lange baner, eller om du er afsted som børnefamilie, matcher baren alle ønsker. Lederhosen åbner klokken 15:30, og hver dag er der livemusik i topklasse. Klokken 19:00 er der pause, indtil der igen åbnes klokken 22:00 - igen med god livemusik. Så hvis du elsker østrigsk afterski med livemusik - så er det Lederhosen du skal tage til.

Nummer 4 - Rossalm

Hvor finder du den bedste restaurant på pisten? Du finder den et stykke oppe for hovedliften, Stubnerkogelbahn. Her er restauranten Rossalm som danner ramme om et lækkert spisested, eller et godt spot, hvor du kan nyde den herlige placering, på en skøn solskinsdag med en Aperol Spritz i hånden.

Er du træt af at vente uoverskueligt længe på maden er dette også stedet. De er nemlig kendt for god og meget hurtig service, og maden er samtidig virkelig god og lækker.

Rossalm er faktisk også hvor vi afholder vores picnic igennem. 30 meter fra restauranten ligger nemlig vores picnicplads, hvor vi tænder op i grillen, og steger bøffer til burgers fra Rossalm. Vores picnic-arrangement er noget af det bedste i løbet af ugen.

skiferie-bad-gastein-gode-raad

Nummer 5 - Edelweiss

Er du til lækre steaks og god service, skal du helt klart prøve Edelweiss. Restauranten emmer af hyggelig og rolig stemning.

Til fornuftige priser, kan du få serveret en lækker saftig steak med bagt kartoffel, og med enten en god østrigsk vin eller en kold fadøl til. Det ville være det perfekte sted at afslutte din skiferie, og nyde en formidabel middag, inden turen går hjemad igen.

Interesseret i en skiferie til Bad Gastein? Så kan du se mere her.

 

Kategorier: Bad Gastein, Udstyr, Afterski, Guidernes fif, Østrig, Tips til skiferien

Velkommen til ...

Danskis blog!

Her på bloggen kan du finde alt, du har brug for at vide på skiferien. Guidernes guide til alle vores destinationer, gode råd til en familieskiferie med små børn, de bedste afterskisteder, snestatestikker og meget, meget mere.

Har du en idé til et blogindlæg? Så skriv til mail@danski.dk - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dit spørgsmål!


God fornøjelse.

    Senest blogindlæg