<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Aktiv sommerferie for hele familien

Udgivet af den 24-02-2021 15:27:11

Min familie og jeg besøgte Tignes i Frankrig sidste år i sommerferien, og boede på Hotel l`Arbina. Vi havde en fantastisk aktiv sommerferie sammen med hele familien. Ikke mindst vores 2 drenge på 10 og 12 år nød de mange aktiviteter, Tignes har at byde på.

tignes-sommer Af: Iben Thriege, gæst Tignes Sommer 2014

En helt anden oplevelse om sommeren

Vi har oplevet Tignes om vinteren, hvor byen og søen er dækket af sne og is. Men aldrig om sommeren, hvilket var en oplevelse som klart kan anbefales. Tignes har alt, hvad en aktiv familie kan ønske sig. Vi var alle 4 på nybegynder mountainbikes med en fransk bjergguide. Ud over at give os en fantastisk oplevelse på cyklerne fortalte han om bjergene og naturen i Tignes. Det var en en kæmpe oplevelse for alle og fedt at lave noget sammen, hvor vi alle 4 blev udfordret. Vi prøvede kræfter med Riverrafting ned af den brusende flod i dalen, udspring fra klipper og svømmetur i floden for dem, der havde lyst. Også en helt igennem fantastisk oplevelse, hvor alle fik testet deres grænser på den gode måde. 

God tid til familientignes-sommer-mountainbike

Der blev også tid til sommerski, tennis, bueskydning, minigolf, aquajet, vanvittige rutsjebane spring i søen, sejllads i kajak og sejlbåd og meget meget mere. Sommerski er naturligvis sjovt at prøve. Men vi er som familie vant til at stå på ski om vinteren. Man skal efter vores mening ikke prøve at stå på sommerski for skiløbets skyld. Mere for oplevelsen af at stå på ski om sommeren, udsigten til de betagende bjerge og det at lave noget sammen. Man skal står tidligt op for at komme ud på gletsjeren mens sneen stadig er god. Omkring middag er underlaget nemlig blevet til slush, så der skal man bare tage ned og spise frokost. 

Efter en aktiv dag sammen var det skønt at lade børnene løbe rundt med de andre børn i byen. Selv sluttede dagen på terrassen på hotellet med udsigten til bjergene, en kold drink og en bog.

Vi fortsatte vores ferie på Mallorca for at slutte turen af med strand og afslapning. Havde det været op til drengene, var vi blevet i Tignes, og når vi spørger, hvor de synes, vi skal holde ferie i år, er de heller i tvivl. 

Tignes kan varmt anbefales til familier som har lyst til at være aktive og samtidig være sammen som familie. Desuden var det en ret billig måde at holde sommerferie på selvom vi var på dejligt hotel, og mange af aktiviterne var med i det aktivitetskort man får, når man bor på l'Arbina

Det er ikke sidste gang vi besøger Tignes om sommeren.

Kategorier: Tignes, Frankrig, Blandet, Sommer

Velkommen til ...

Danskis blog!

Her på bloggen kan du finde alt, du har brug for at vide på skiferien. Guidernes guide til alle vores destinationer, gode råd til en familieskiferie med små børn, de bedste afterskisteder, snestatestikker og meget, meget mere.

Har du en idé til et blogindlæg? Så skriv til mail@danski.dk - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dit spørgsmål!


God fornøjelse.

    Senest blogindlæg