<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Østrigsk charme og afterski i verdensklasse

Udgivet af den 24-02-2021 15:43:05

Ischgl er et af de mest eftertragtede skisportssteder i Østrig. Dette skyldes den østrigske charme og fantastiske skiløb på de velpræparerede pister. Skiområdet har 238 km. pister og de fleste ligger i 2000 meters højde og der er derfor en høj snesikkerhed.

ischgl-danski-udsigt


Byen Ischgl er stor, charmerende og overdådig og er helt sikkert en by, der er et besøg værd. Byen er flydt med gode restauranter, luksusshopping og Silvretta Sportscenter med mange forskellige aktiviteter.

Er du en Park-rotte?

Du kan også afprøve dit mod i de to funparker. I funparkerne finder du et mekka af rails, half-pipes og quarter pipes. Et sandt paradis for park-rotter! Selvom du ikke er den helt store freestyler på ski, kan du sagtens prøve dine grænser af i parken. Ischgl har delt parkerne op i niveauer, så der både er noget for nybegynderen og den lidt mere rutineret.

Legendariske sorte pister

I Ischgl er der meget for den øvede skiløber. Dette er ikke ens betydende med, at du ikke kan tage børnene med. Vi anbefaler dog, at børnene har stået på ski et par gange før.

Er du den øvede skiløber kan du få et adrenalinkick på den legendariske off-pist fra Ischgl til Kappl og videre til St. Anton.

ischgl-danski-skier

Skishow og afterski i verdensklasse

I Ischgl finder du ægte østrigsk afterski i verdensklasse, med dans på bordene og Schlagerhits i højtalerne. Kitzloch er Danskis faste afterskisted og absolut et besøg værd.

Du bør lægge turen forbi Prennerhang, hvor den lokale østrigske skiskole en gang i ugen afholder et stort skishow. Der bliver givet fuld skrue med big airs faldskærme, fyrværkeri og meget andet.

 

Kategorier: Ischgl, Afterski, Forberedelse til skiferien, Østrig, Tips til skiferien

Velkommen til ...

Danskis blog!

Her på bloggen kan du finde alt, du har brug for at vide på skiferien. Guidernes guide til alle vores destinationer, gode råd til en familieskiferie med små børn, de bedste afterskisteder, snestatestikker og meget, meget mere.

Har du en idé til et blogindlæg? Så skriv til mail@danski.dk - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dit spørgsmål!


God fornøjelse.

    Senest blogindlæg