<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

6 råd til arrangøreren af gruppeskiferien

Udgivet af den 24-02-2021 15:07:10

Hvis du skal stå for at arrangere årets skiferie for dit firma, flere familier eller måske alle vennerne, så kan det virke uoverskueligt. Der er nemlig et utal af muligheder, og uanset hvad du finder, kan det være svært at tilfredsstille alle. Hvad du skal egentlig være opmærksom på som arrangør af gruppe skiferien?

danski-grupperejser

Step 1 - Start i god tid

Når du skal på skiferie med en større gruppe, så skal du være ude i god tid. Vi hos Danski oplever ofte at have svært ved at finde plads til større grupper i august/september. Så når I er mange der skal på skiferie sammen, er det en god idé at snakke om det i foråret og bestille hen over sommerferien. Det kan naturligvis godt lade sig gøre på den anden side af sommeren, men udvalget er mindre.

Step 2 - Forsøg at lytte til alle

Den gruppe du skal rejse med omfatter med stor sandsynlighed mange forskellige mennesker. Alle med forskellig smag, prioriteter, budgetter, niveau med mere. Her er det vigtigt, at du forsøger at finde frem til flertallets ønsker og behager dem fremfor at behage en enkelt eller to. Hvis der kun er én der ønsker at bo på hotel ud af tyve, så vil vi anbefale at se efter en lejlighed i stedet.

Vi ved godt, at du gerne vil høre alles mening om skiferien, men én stor gruppesamtale på Facebook eller lignende, hvor alle kan komme med deres ønsker, bliver uoverskuelig. Vælg i stedet for et par stykker fra gruppen, gerne forskellige typer, og hør hvad de tænker. På den måde får du afdækket dele af gruppen og får mere viden, uden at det bliver uoverskueligt.

Step 3 - Få hjælp

Selvom du har fået ansvaret af din gruppe, så er der ingen der siger, du skal gøre det alene. Der er en årsag til, at vi som skirejsebureau arbejder året rundt med at arrangere skirejser. Kontakt Danski og lad os hjælpe dig med at finde frem til din gruppes ønsker til skiferien ud fra jeres budget og niveau. På den måde sparer du en masse tid og får et let og overskueligt bud på skirejsen tilbage.

Step 4 - Giv folk ét valg

Udvalget er stort, når det kommer til skiferier, men i stedet for at fremlægge fem forskellige skiferier for din gruppe så fremlæg én. Kom frem til den skiferie hvor flest bliver hørt, og den skiferie som du tror er den rigtige for din gruppe. Så skal de blot sige ‘ja’ eller ‘nej’. Vores erfaring viser, at hvis man giver gruppen for mange valgmuligheder, bliver der aldrig taget en beslutning.

Step 5 - Betaling af skiferien

Nu har I besluttet hvor skiferien skal gå hen, og det er tid til depositummet skal betales. Selvom du er arrangør af skiferien, så er der ingen der synes, det er fedt at lægge penge ud for mange mennesker. Heller ikke selvom man kender dem. Når du bestiller din skirejse ved Danski, så kan alle deltagere logge ind på ‘Mit Danski’ og betale deres eget depositum og efterfølgende restbeløb.

Hvis du ikke rejser med os så sørg for at indkræve pengene i god tid, så du kan få koordineret det med skirejsebureauet, hvis en enkelt eller to ikke vil med alligevel. En ting er at sige, at man gerne vil på skiferie, en anden er faktisk at tage på skiferie. En god måde at gøre det på er at sige, at man først har en plads på turen, når pengene er overført.

Step 6 - Klar kommunikation

Når du skal have oplysninger om dine medrejsende, betaling med mere fra dem, så er det vigtigt, at du kommunikerer klart. Skriv kort og præcist, hvad det er, du har brug for fra dem. Lav desuden tydelige deadlines. Og sørg for, at de hele tiden glæder sig til skiferien.

Vores erfaringer fortæller os ...

At det er en rigtig god idé at tage på et hotel med halvpension, hvis I er en større gruppe. På den måde kommer der ikke mange uforudsete udgifter. Ingen skal tænke på at lave mad og handle ind med mere. Vi har især god erfaring med at arrangere gruppe skiferier på vores klubhoteller. Her bestemmer vi 100% over hotellet. Hvis I kan fylde hele hotellet, kan vi arrangere skiferien præcis, som du ønsker det. Vi har hoteller med plads til alt fra 20 personer til 110 personer.

Skal du arrangere årets gruppe skiferie for dine venner eller familier? Ring til os på 86 800 600 og hør mere eller tryk på den grønne knap herunder.

Kategorier: Blandet, Forberedelse til skiferien, Tips til skiferien

Velkommen til ...

Danskis blog!

Her på bloggen kan du finde alt, du har brug for at vide på skiferien. Guidernes guide til alle vores destinationer, gode råd til en familieskiferie med små børn, de bedste afterskisteder, snestatestikker og meget, meget mere.

Har du en idé til et blogindlæg? Så skriv til mail@danski.dk - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dit spørgsmål!


God fornøjelse.

    Senest blogindlæg