<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

5 grunde til en skiferie til Canazei

Udgivet af den 24-02-2021 15:39:41

Hvorfor skiferien skal gå til Canazei spørger du? Det vil vores dygtige Danski guider fra sæsonen 2017/18 gerne fortælle dig. De kunne komme med så mange gode grunde – men her får du de fem bedste grunde. Men de er nu også ret sikre på, at du ikke har brug for mere. 

danski-canazei-guider Af: Danskis guider i Canazei sæson 2017/18 

NR. 1 - Det italienske køkken 

Italien er jo kendt for deres fantastiske madkundsskaber, hvilket bestemt også kommer til udtryk i Canazei. Mad-standarden er generelt høj her i Canazei, men vi prøver alligevel at komme med vores tre favoritter. 

El Peal

Den første restaurant hedder El Pael, og er en madoplevelse ud over det sædvanlige. Restauranten er Michelin nomineret, og den er ejet af en af Italiens bedste vin somalier. Du vil med garanti få en madoplevelse i topklasse. 

La Montanara

Hvis du har lidt mere lyst til et lille hyggeligt lokalt sted, så kan vi klart anbefale ‘La Montanara’, som er en lille kælder restaurant. Den har masser af italiensk charme, hvor du kan få lokalt mad og vin. Kombineret med god service ender det altid en dejlig oplevelse.  

L’osteria Da Besic

Hvis familien nu er lidt splittet i forhold til madpræferencer, så kan ‘L’Osteria da besic’ klart anbefales. Restauranten har et bredt udvalg – lige fra burger og bøffer til italiensk pizza og pasta, og maden er i absolut topkvalitet. Servicen er hurtig og effektiv - uden at det føles som stresset og upersonligt. Restauranten er bestemt et forsøg værd, og vi guider er trofaste kunder, da vi oftest har vidt forskellige madpræferencer. 

NR. 2 - Canazeis store skiområde

Canazei er fyldt med fantastiske pister, og som en del af verdens største sammenhængende skiområde. Her er utrolig mange skønne pister, men for at hjælpe dig lidt på vej, vil vi gerne fortælle vores tre favoritter – de er absolut et besøg værd, på skiferien hertil.  Se mere om Canazei i videoen herover.

The hidden valley

The Hidden Valley er en yderst ekstraordinær piste, som er en del af den kendte Grande guerra rute. Pisten foregår ned gennem en smuk dal, hvor du vil opleve ting som frosne vandfald, blive trukket af hestevogne, kombineret med en piste i topkvalitet. Du er garanteret en god oplevelse!

Vulvano

Vulcano pisten ned mod Pozza de Fazza er en favorit blandt guiderne. Nærtliggende til Canazei, stejl og bred, få mennesker – altså en piste med mange gode kvaliteter. Det er en piste, du sagtens kan prøve mange gange i streg, og det er noget, vi klart anbefaler de garvede skiløbere. 

La Longia

Hvis du har lyst til en lang piste, så er La Longia fantastik! Med sine 10,5 kilometer, så får du masser af kilometer i benene, kombineret med en fantastisk udsigt.  

NR. 3 - Den hemmelige juvel

I Canazeis nærområde er der en fantastisk, næsten uberørt piste, som hedder Diego. Pisten kører fra toppen af Belvedere hele vejen ned Canazei liften Pecol. Pisten gemmer sig omme bag ved en kabinelift, og der er meget få som ligger mærke til den. Pisten er i en klasse for sig, da du næsten altid har den for dig selv, og er dermed aldrig opkørt. Vi guider tager næsten altid pisten, når vi har muligheden, da den altid giver en fed følelse i kroppen. 

NR. 4 - Afterski

I Canazei har vi afterski steder for alle. Vi har blandt andet Rosengarden, med masser af tyrolsk charme, tysk musik og personale i lederhosen. Stedet er hyggeligt, og vi guider er hver dag til en god snak og hygge. Hvis du er i dansehumør, så kan Apres Ski Paradis anbefales. Her er der altid god stemning, dans på bordene og en aften i verdensklasse er garanteret. Er du mere til en stille og rolig aften, så vil vi anbefale den dansk ejede ’Die Kleine Lille’. Et hyggeligt, udendørs afterski-sted, perfekt til et stop lige efter dagens skiløb. Slå søm i, nyd en kold øl og slap af. Det er ikke det mest moderne sted, men det er bestemt charmerende og et besøg værd. Med andre ord er der altså afterski til alle i Canazei. 

NR. 5 - Ture for alledanski-canazei-skiferie

I Canazei er der mange gode ture du kan tage på. Blandt andet kan du på en kort skidag tage turen gennem Alba-Pozza di fassa. Turen byder på masser af fantastiske pister, heriblandt de to pister ned mod Pozza Vulcano og Panorama, som leverer skiløb i verdensklasse. 

En skitur ud over det sædvanlige er bestemt turen til Lagazoui. Turen gennem det smukke Alta Badia, og videre ud gennem Lagazoui og Hidden Valley, er med garanti en mindeværdig oplevelse. Så på en god solskinsdag, så er det et must at have kørt den rute. 

Generelt er der mange gode skiture i Canazei, så se frem til forskelligt skiløb hver dag. 

Kategorier: Canazei, Italien, Forberedelse til skiferien, Guidernes fif, Tips til skiferien

Velkommen til ...

Danskis blog!

Her på bloggen kan du finde alt, du har brug for at vide på skiferien. Guidernes guide til alle vores destinationer, gode råd til en familieskiferie med små børn, de bedste afterskisteder, snestatestikker og meget, meget mere.

Har du en idé til et blogindlæg? Så skriv til mail@danski.dk - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dit spørgsmål!


God fornøjelse.

    Senest blogindlæg