<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

3 grunde til en skiferie til Ischgl

Udgivet af den 24-02-2021 15:40:08

Mange af Ischgls gæster vender tilbage år efter år. Så hvad er det der gør, at denne lille by i grænselandet mellem Østrig og Schweiz kan tryllebinde folk og lokke dem tilbage 10, 20 eller 30 år i træk? 

danski-ischgl-skiferie-guider

Af: Danskis guider i Ischgl sæson 2017/18 

Med 238 kilometer piste, 45 lifter og 2 snowparker er Ischgl en destination, der byder på lidt af hvert. Du kan stå på ski i både Østrig og Schweiz, nyde de spektakulære udsigter og spise frisklavet kaiserschmarn eller wienerschnitzel, uanset hvor du træder hen. I byen er der et væld af afterski steder, fantastiske restauranter og butikker, der får byen til at summe af liv. Her er tre gode grunde til, hvorfor du skal vælge Ischgl som destination til din næste skiferie. 

NR. 1 - Et skiområde i verdensklasse 

 

Psst .. I videoen her kan du tage med på opdagelse rundt i Ischgl og det store skiområde.

Ischgls skiområde er et de bedst sammenhængende skiområder i Alperne. Hvor end du befinder dig, kan du stort set altid se en lift. Liftsystemet er under konstant forbedring og har en imponerende kapacitet på 94.000 passagerer/timen. I Silvretta Seilbahn AG - selskabet der ejer liftsystemet - er der lavet en aftale om, at man ikke må tage penge ud af selskabet. Det betyder, at alle de penge, som de tjener, bliver reinvesteret i at forbedre og udvikle systemet. Effekten heraf er tydelig: Topmoderne lifter og minimal ventetid.  

Pisterne er brede og velpræparerede. Uanset om du er til fart og stejle bakker eller til bløde blå nedfarter, så kan Ischgl opfylde dine ønsker. 142 kilometer røde pister dominerer pistekortet, til dem der helst vil køre på de sorte pister, er der 34 kilometer at boltre sig på, og de store, bløde blå bakker dækker 47 kilometer af området.  

NR. 2 - Ischgl - den bedste afterski i Alperne?

danski-skiferie-ischgl-oel

Har du sagt Ischgl, må du også sige afterski; og afterski - dét kan Ischgl. Med 17 forskellige afterski-steder spredt ud over hele byen er der noget for enhver smag: Det klassisk østrigske, den helt store fest og muligheden for at nyde en øl i solen. 

De fleste steder åbner op for afterski klokken 15.00, og så bliver der ellers langet fadøl og flügel over disken til den helt store guldmedalje. Afterski-stederne lukker i langt de fleste tilfælde omkring klokken 19.00, og der kan du så vælge at takke af og trække dig tilbage eller gå hjem og skifte garderobe og generobre byen på ny. 

Kitzloch

På Kitzloch holder vi guider til, og det er her du kan møde os til afterski, til en snak, en dans eller en skål. Fra 15:00 – 19:00 strømmer fadøllene ud af hanerne, DJ Boris spiller op til dans og Arno bag baren sørger for, at tørsten bliver slukket. Kitzloch er klassisk østrigsk afterski med stort A og helt sikkert et besøg værd.  

Kuhstall

Har du hørt om Iscghls afterski før, har du næsten med garanti også hørt om Kuhstall. Lokaliseret på Silvretta Platz spiller Kuhstall op til dans og trods menneskemængdenskal Kuhstall opleves. Ligesom Kitzloch er dette klassisk østrigsk afterski! 

Schatzi

På Schatzi spilles der op til dans med tidens største hits og er dermed en mere moderne udgave af den østrigske afterski. De slår dørene op allerede klokken 09:00 og lukker først igen om aftenen. Øl er der aldrig for lidt af, og festgarantien er i den grad opfyldt her.  

NR. 3 - Hotel Sylvia: Vores koncepthotel

danski-skiferie-ischgl-sylvia

På Danskis koncepthotel, Hotel Sylvia, kan du bo i skønne omgivelser. Her er dansk/svensk personale, halvpension og kun få minutters gang til Pardatschgratbahn.  

Hver morgen kan du gå ombord i en stor morgenbuffet og om aftenen kan du sætte dig til rette i hotellets hyggelige restaurant til en skøn 3-retters menu. Værelserne er store og velindrettede - nogle af dem har endda balkon. Efter en lang dag på ski kan du nyde en tur i saunaen, sætte dig til rette i de store sofaer i loungen eller få en øl i baren. 

Når du bor på et koncepthotel, får du også mulighed for at møde dine guider på en helt anden måde. Hver morgen og aften kommer vi forbi til morgentræf og til aftentræf. Derudover tilrettelægger vi også arrangementer helt specielt for Sylvias gæster.  

Kort fortalt – Sylvia har hele pakken; skønne værelser, god mad, hyggelige omgivelser, kort afstand til lift og centrum, og dansk/svensk personale, som altid står klar til at give en hånd. 

Ses vi på pisterne?

I sæsonen 2017/2018 har vi været to Danski-guider, der har udforsket og udlevet Ischgl-livet. Som guider er vi her for jeres skyld, og vi deler hellere end gerne ud af erfaringer og anbefalinger, der kan gøre jeres skiferie endnu bedre.   

Vi hedder Frederik og Magnus, og vi håber, det kribler i fingrene efter at komme afsted til denne østrigske perle!  

Kategorier: Ischgl, Afterski, Blandet, Forberedelse til skiferien, Guidernes fif, Østrig, Tips til skiferien

Velkommen til ...

Danskis blog!

Her på bloggen kan du finde alt, du har brug for at vide på skiferien. Guidernes guide til alle vores destinationer, gode råd til en familieskiferie med små børn, de bedste afterskisteder, snestatestikker og meget, meget mere.

Har du en idé til et blogindlæg? Så skriv til mail@danski.dk - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dit spørgsmål!


God fornøjelse.

    Senest blogindlæg