<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

10 års jubilæum i Tignes

Udgivet af den 24-02-2021 15:43:18

Det er 10 år siden, at Danski sendte de første gæster til Tignes på skiferie. Men hvad skrev vi i kataloget dengang, og hvad er der sket af ændringer i Tignes de sidste 10 år? Det kan du læse mere om her.

skiferie-tignes5

For 10 år siden ramte finanskristen Danmark, De Sorte Spejdere stopper med at sende radio fra P3, Prinsesse Marie bliver gravid, Barack Obama bliver præsident og den færøske sangerinde Linda vinder X-factor. Men der mangler noget, gør der ikke?

10 år siden

Jo! Det vigtigste mangler nemlig - at Danski for 10 år siden sender de første gæster til Tignes. I 10 år har vi hvert år sendt glade skiløbere til et af verdens bedste skiområder. Dengang, for 10 år siden, skrev vi følgende i vores katalog:

Tignes danner det perfekte udgangspunkt for skiløb i et af verdens bedste skiområder, Espace Killy. Snesikkerheden er høj og skiløbet starter få skridt fra hoveddøren. Tignes er en typisk fransk skisportsby, hvor alt er bygget op omkring skiløbet. Fra pisterne kører I på ski direkte ned i byens hyggelige snedækkede centrum. Smid skiene og nyd solen i en liggestol, en god frokost på en af de mange restauranter eller vin chaud på caféerne.

Skiløb for alle

Men det er ikke kun den beskrivelse, som stadig holder den dag i dag. Dengang skrev man nemlig også om Espace Killy, som blev - og stadig gør - betegnet som noget af verdens bedste skiløb. For i Espace Killy finder du skiløb for de fleste. Lange blå, rde og sorte pister fordeler sig i spændende ture ud over det smukke område.

Det samme er gældende i dag - men lad mig give dig lidt mere information om Tignes:

  • 300 PISTEKILOMETER // Som endda betegnes af noget af verdens bedste
  • BEDSTE NATTELIV // Byen summer af liv døgnet rundt - også om natten
  • DANSKI KLUBHOTEL // I hjertet af Tignes Le Lac. Læs mere her.
  • LA GRAND MOTTE // Gletsjer skiløb og dermed meget snesikkert

Nysgerrig på mere information om Tignes? Så klik på den grønne knap herunder.

Kategorier: Tignes, Frankrig

Velkommen til ...

Danskis blog!

Her på bloggen kan du finde alt, du har brug for at vide på skiferien. Guidernes guide til alle vores destinationer, gode råd til en familieskiferie med små børn, de bedste afterskisteder, snestatestikker og meget, meget mere.

Har du en idé til et blogindlæg? Så skriv til mail@danski.dk - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dit spørgsmål!


God fornøjelse.

    Senest blogindlæg