<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Transporter din ABS-flaske korrekt med fly

Udgivet af den 24-02-2021 16:05:22

En ABS-flaske kan være svær at transportere korrekt, når man rejser med fly. Få en guide til hvordan du transporterer dem helt rigtigt, så du ikke kommer i uføre.

abs

En ABS-rygsæk er en sikkerhedsforanstaltning for off-pist løbere. Det er en rygsæk der består af to oppustelige rum, der, under en lavine, gør, at man "flyder ovenpå". Luften i rummene kommer fra de såkaldte ABS-flasker, som er under tryk og derfor problematiske i et fly, da der er risiko for, at de eksploderer.

Få din ABS-rygsæk med på flyet

I Danski oplever vi, at flere og flere gæster ringer ind, fordi de ikke kan få deres ABS-flasker med gennem security i lufthavne - både i Danmark og udenlands. Og det er med god grund, de kontakter os! Hos alle flyselskaber er de eksisterende regler nemlig blevet skærpet. Det betyder, at du skal kontakte det selskab, du skal flyve med. Her skal du bede dem om at påtegne på billetten, at du rejser med ABS-flasker.

Det kan desværre godt være lidt en rodet og lang process i nogle selskaber. Men ikke desto mindre skal du få det fixet inden, du rejser. Så sørg for at være ude i god tid!

Gør du det, skulle der ikke være nogen problemer! God tur! :-)

Kategorier: Udstyr, Blandet, Forberedelse til skiferien, Tips til skiferien

Velkommen til ...

Danskis blog!

Her på bloggen kan du finde alt, du har brug for at vide på skiferien. Guidernes guide til alle vores destinationer, gode råd til en familieskiferie med små børn, de bedste afterskisteder, snestatestikker og meget, meget mere.

Har du en idé til et blogindlæg? Så skriv til mail@danski.dk - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dit spørgsmål!


God fornøjelse.

    Senest blogindlæg