<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Ta' til Passo Tonale

Udgivet af den 24-02-2021 15:55:45

Passo Tonale er blevet slået sammen med Ponte di Legno, hvilket har gjort området langt mere interessant for en bredere vifte af skirejsende. Området egner sig rigtig godt til familier med børn. Men også grupper bestående af både øvede skiløbere med behov for udfordringer, begyndere, samt de mindre øvede skiløbere.

passotonale_1-1024x766

En mindre turistet skidestination

Noget af det første man bemærker, når man kommer til byen er, at den ikke er fyldt med turister. Da stedet stadig er nyt og uopdaget byder området stadig på lange nedfarter og masser af plads til egne udfoldelser. Det er svært at finde et skisportssted, hvor man har så meget plads til at boltre sig på. 

Gode muligheder for varieret skiløb

Den lille bjergby er ikke specielt stor, men har alligevel satset stort og har bygget et velfungerende liftesystem med et tilhørende pisteområde. Det totale område byder i alt på 340 km pister fordelt rundt i et udfordrende terræn. Skirama Dolomiti ligger i 1800 meters højde og har derfor en høj snesikkerhed. Ønsker man at stå på ski udenfor sæsonen er der mulighed for skiløb på Presena Gletscheren som strækker sig helt op til 3000 meters højde, hvilket inkluderer skiløb på gletscher samt gode begynder-pister lige op af byen, hvilket gør området meget familievenligt.

Value for money – på den jyske måde

I Passo Tonale får du virkelig noget for pengene. Vi tilbyder lækre og vedligeholdte hoteller til billige priser. Mange af hotellerne tilbyder tilmed også spa, således at du efter en lang dag på ski kan du slappe af i rolige omgivelser.

Skulle du få lyst til at slå dig ned på en af skiområdets restauranter og barer, skal du ikke tøve – her får du nemlig også lækker mad og drikke til billige penge.

Passo Tonale er desværre ikke en del af vores program længere - men bare rolig! Vi har mange andre lækre destinationer i Alperne. Tryk på den grønne knap herunder og gå på opdagelse.

Kategorier: Italien, Passo Tonale, Forberedelse til skiferien, Tips til skiferien

Velkommen til ...

Danskis blog!

Her på bloggen kan du finde alt, du har brug for at vide på skiferien. Guidernes guide til alle vores destinationer, gode råd til en familieskiferie med små børn, de bedste afterskisteder, snestatestikker og meget, meget mere.

Har du en idé til et blogindlæg? Så skriv til mail@danski.dk - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dit spørgsmål!


God fornøjelse.

    Senest blogindlæg