<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Ta' til Canazei - 1.220 km suverænt skiløb

Udgivet af den 24-02-2021 16:07:25

Canazei – nok skiløb til flere ferier. Canazei er nemlig en del af SuperSki Dolomiti, som er verdens største sammenhængende skiområde. Dolomiti SuperSki byder på 1.220 km piste, hvilket er så meget, at det er umuligt at nå det hele på en uge. Det er altså ikke uden grund at folk bliver ved med at vende tilbage år efter år. Hver dag i Canazei byder på nye og spændende udfordringer og nedfarter. 

3269-en

Ny skilift fra Alba

Til den kommende vinter vil en ny kabinelift køre fra Alba op på bjerget. Dette vil betyde, at det er muligt for gæsterne i Alba at komme direkte på bjerget uden at skulle ind til Canazei først, hvilket har stor betydning for liftkøerne i Canazei by. For jer der har lyst til at besøge Alba er dette således også en mulighed uden at skulle være afhængig af diverse skibusser.

Den bedste piste i Canazei

Guiderne anbefaler den bedste piste i området;

”Vores favorit er turen til Ortisei. Dette er en tur, der blandt andet byder på worldcup pisten Saslong og en af områdets længste nedfarter på 10,5 km. Vi starter med at tage hen over Col Rodella området og videre ud mod St. Christina, og det er her du finder worldcup pisten Saslong. På denne piste bliver der hvert år i december måned kørt Super G og Storslalom, så her kan du få lov at teste og sammenligne dig med de hurtigste skiløbere.”

Italiensk og østrigsk charme i ét?

Den er god nok. I Canazei får du det hele. Den norditalienske landsby har hyggelige snoede gader og er ikke placeret langt fra den østrigske grænse. Her finder man østrigsk gæstfrihed og en skøn lokalstemning. Denne kombination af det italienske og østrigske skaber et idyllisk vinterparadis med hvide udfordrende tinder og brede solrige boulevarder. Hvis du heller ikke kan få nok af det italienske køkken, skal du heldigvis ikke søge specielt længe før du finder alt, hvad hjertet begærer.

Canazei3

Afterski på italiensk

Efter en lang dag på pisterne kan tørsten melde sig. Heldigvis kan Canazei hjælpe dig med at slukke den på mange måder.

Den på pisten

Hvis man vælger at slutte dagen af oppe på pisterne er ”øl-manden” et besøg værd. Han arbejder på den anden sidste restaurant inden man kommer ned til Belveder-liften, der fører tilbage til Canazei. Den italienske mandlige tjener på restauranten har øvet sig så tilstrækkeligt i hans danskgloser, at han kan tage imod en ordre… Eller i hvert fald en bestilling på 2 øl, som selvfølgelig bliver serveret med: ”2 stor oel til dig”.

Den hyggelige

Efter en tur ned af skovpisten i Canazei, kan man praktisk talt sige, at man støder ind i Rosengaarden – en festligt sted, hvor man kan slå sig ned til en kold øl, et spil klodsmajor og friske popcorn.

Den på bordene

Er man den lidt vildere afterskier, kan Paradis anbefales. Her ser man ofte bartenderne synge og danse til diverse afterski klassikere. Her er stemningen altid i top, og der er altid godt fyldt op, af både Italienere og turister. 

Kategorier: Canazei, Italien, Forberedelse til skiferien, Tips til skiferien

Velkommen til ...

Danskis blog!

Her på bloggen kan du finde alt, du har brug for at vide på skiferien. Guidernes guide til alle vores destinationer, gode råd til en familieskiferie med små børn, de bedste afterskisteder, snestatestikker og meget, meget mere.

Har du en idé til et blogindlæg? Så skriv til mail@danski.dk - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dit spørgsmål!


God fornøjelse.

    Senest blogindlæg