<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Tag hele familien med på skiferie til Wagrain

Udgivet af den 24-02-2021 15:12:47

Danskernes favorit eller måske andet hjem? Wagrain er et område for dig, som er til det familievenlig skiløb krydret med smule udfordringer. Området byder på 350 kilometer piste i op til 2188 meters højde. Med den store nye G-link lift, kan du nu komme til skiområderne Flachau og St. Johann uden at tage skibussen.

Wagrain

Gl. Kongevej – danskernes egne piste

Wagrain er danskernes andet hjem. Det er en by med mange danskere og derfor har de fået tildelt en piste, der blandt de lokale hedder Gl. Kongevej. Pisterne i Wagrain er desuden både for nybegynderen og eksperten.

Du kan også lægge vejen forbi Zauchensee, et område der minder lidt om det franske med lange og brede pister, hvor der virkelig er mulighed for at boltre sig. Du kan også sagtens få lov til at give den gas på de to World Cup pister. 

Skal børnene i skiskole?

I Wagrain kan dine børn komme på dansk børneskiskole med danske instruktører. Vores instruktører er veluddannede og lærer dine børn at stå på ski på en sjov og legende måde. Husk at bestille skiskole hjemmefra.

S4A03981

Danskis eget Hotel Widmoos

Når du er træt efter en hel dag på ski, kan du slappe af på vores nye børnevenlige Danski Hotel Widmoos. Hotellet ligger lige ud til pisten. Her vil du opleve en dejlig og afslappet stemning blandt gæster og personale. Personalet er danskere og kokkene vil stå for morgenbuffet og tre retters aften menu.

På hotellet tilbyder vi desuden SnowyClub, som gerne skulle gøre din skiferie med børnene lettere. Vores børneguider sørger for at underholde dine børn med aktiviteter og festlige arrangementer. Alt imens kan du jo nyde en hyggestund på pisten eller i afterskibaren.

Kategorier: Wagrain, SnowyClub, Børn, Forberedelse til skiferien, Østrig, Tips til skiferien

Velkommen til ...

Danskis blog!

Her på bloggen kan du finde alt, du har brug for at vide på skiferien. Guidernes guide til alle vores destinationer, gode råd til en familieskiferie med små børn, de bedste afterskisteder, snestatestikker og meget, meget mere.

Har du en idé til et blogindlæg? Så skriv til mail@danski.dk - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dit spørgsmål!


God fornøjelse.

    Senest blogindlæg