<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

5 gode grunde til at vælge skiferie i Frankrig

Udgivet af den 24-02-2021 15:22:20

Franskmænd er mange ting, nogen siger krukkede andre snobbede. Men de kan altså finde ud af det der med at lave lækre ski-destinationer. Det har måske noget at gøre med, at de er meget perfektionistiske, men det kommer jo udelukkende ud til din fordel.

shutterstock_93477676_lille

Franskmænd er mange ting, nogen siger krukkede andre snobbede. Men de kan altså finde ud af det der med at lave lækre ski-destinationer. Det har måske noget at gøre med, at de er meget perfektionistiske, men det kommer jo udelukkende ud til din fordel.

5 gode grunde til at stå på ski i Frankrig

❆ Mange højtliggende skisportsteder - gode sne-chancer og mange solskinstimer.

❆ God pister til alle niveauer.

❆ Hyggelige byer, med charme, fest og farver.

❆ Afterski til alle, både familien og den unge gruppe.

❆ Fransk mad... Need I say more?

På listen over de bedste skisportsteder i Europa ligger de franskedestinationer højt. Det er der også en god grund til. Franskmændene har siden 1960'erne oparbejdet, udbygget og forbedret deres mange skisportsteder, så de nu er blandt verdens bedste. Deres skisportsteder er store og flotte, så der er rigeligt plads til alle aldre, niveauer og interesser. Hver år valfarter tusindvis af danske gymnasieelever til alperne for at stå på ski i Frankrig. Rejser I med Danski, kan I tilkøbe TeenCamp i udvalgte uger på udvalgte destinationer. Det er et special tilbud for de 11-17 årige, og de elsker det.

Rejser I med børn, kan I også vælge SnowyClub i udvalgte uger og på udvalgte destinationer med Danski. SnowyClub er en succes for både børn og voksne (de voksne, da de får lidt tid til at være voksne, uden børn).

Så hvis du er til gode sne-chancer, skiløb for alle aldre og niveauer, og hvis du generelt bare er en lille smugle frankofil, så er der lutter gode grunde til at tage på ski i Frankrig.

Book online på Danski.dk eller kontakt os på 86 800 600 eller via mail@danski.dk, hvis vi skal hjælpe dig på vej til den rigtige skiferie i Frankrig.

Kategorier: Alpe d'Huez, Tignes, Val d'Isere, Val Thorens, Frankrig, Blandet, Montgenévre, Valloire, La Rosiére

Velkommen til ...

Danskis blog!

Her på bloggen kan du finde alt, du har brug for at vide på skiferien. Guidernes guide til alle vores destinationer, gode råd til en familieskiferie med små børn, de bedste afterskisteder, snestatestikker og meget, meget mere.

Har du en idé til et blogindlæg? Så skriv til mail@danski.dk - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dit spørgsmål!


God fornøjelse.

    Senest blogindlæg