<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Tag på skiferie med SnowyClub

Udgivet af den 24-02-2021 16:05:09

En skiferie med børn behøver ikke at være kaotisk - ta' med SnowyClub til Alperne.

snowy-skiferie-boern-alperne-2

Vi anbefaler Snowy Club som vi har på vores tre Danski hoteller:

Danski Hotel Widmoos i Wagrain 
Danski Hotel Refuge i Alpe d'huez
Danski Hotel Rothirsch i Alpendorf

Er hotellerne kun voksenvenlige?

Bestemt ikke! Alle børn skal føle sig velkomne. Det sørger vores børnevenlige guider for og det er tilmed også muligt ganske gratis (begrænset antal) både at låne klapvogne, børnesele, rejseseng (skal reserveres inden afrejse), højstole, kælke samt adgang til køleskab/mikrobølgeovn. Vi sørger desuden for at aftensmaden serveres tidligt og at maden er børnevenlig.

Vi underholder børnene

Som forældre findes der ikke noget bedre end at se, at ens børn trives. Vi vil i hvert fald gøre vores for at jeres børn får den bedste tid i Alperne. Ugeprogrammet sammensættes uge for uge og tilpasses børnenes alder. Vores hyggelige børneguider underholder med festlige arrangementer og aktiviteter - både udenfor og i hotellernes legerum. Snowy, vores sjove maskot, kigger selvfølgelig også forbi og inviterer blandt andet børn og barnlige sjæle med på kælketur.

Børn og Snowy

Skal dine børn også ud på pisterne?

Så anbefaler vi, at du giver dem en god oplevelse i vores meget kompetente børneskiskoler. I Wagrain køres den danske børneskiskole med danske instruktører. I Frankrig er der regler for at vores danske dygtige instruktører ikke må kører skiskole. Der kører dog en dansk guide sammen med franske instruktør, hvilket fungerer rigtig godt. I Italien fungerer det på samme måde - der kører en dansker med børnene. Husk at bestille skiskole hjemmefra - ellers kan vi ikke garanterer dansk børneskiskole.

Kategorier: Alpe d'Huez, Italien, Livigno, Wagrain, Frankrig, SnowyClub, Børn, Blandet, Valloire, Østrig

Velkommen til ...

Danskis blog!

Her på bloggen kan du finde alt, du har brug for at vide på skiferien. Guidernes guide til alle vores destinationer, gode råd til en familieskiferie med små børn, de bedste afterskisteder, snestatestikker og meget, meget mere.

Har du en idé til et blogindlæg? Så skriv til mail@danski.dk - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dit spørgsmål!


God fornøjelse.

    Senest blogindlæg