<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Skisportsvidunderet Sölden

Udgivet af den 24-02-2021 15:36:21

Kan det indfri forventninger? Med stor sandsynlighed! Sölden har nemlig den helt rette kombination af de bedste pister, høje tinder og ikke mindst et spændende og levende byliv. Det er derfor med god grund, at Sölden hører i top-3 over danskernes favoritdestinationer i Østrig

Solden-danski-guider

Nuanceret terræn

Sölden byder på 141 kilometer pister – primært henvendt til den voksne skiløber. Her kan I vælge at tage en hyggelig tur på de blå og røde brede boulevarer. For de lidt mere ekstreme og fartglade, er det også muligt at tage en tur ned af de sorte pukkelpister eller måske i de udfordrende off-piste områder.

Igennem Den Gyldne Port

Hvis man søger flere udfordringer, kan man tage en tur på en af de store Tiefenbach- eller Rettenbach gletschere gennem ”Den Gyldne Port”. ”Den Gyldne Port” er en skitunnel, der forbinder de to gletschere. Selve ruten bugter sig igennem et 8 kilometer langt fascinerende naturområde, hvor det er muligt at holde pause i de små tyroler hytter på vejen.

 solden2-1024x680

360 graders udsigt i 3.084 meters højde

Naboområdet Hochgurgl kan særligt anbefales. Her finder du et område på samme høje niveau af skiterræn blot med endnu færre turister. I Hochgurgl er det desuden muligt at nyde et af Alpernes mest spektakulære udsigtspunkter – Mountain Star Hochgurgl, som er en cirkulær restaurant med 360 graders udsigt i 3.084 meters højde.

Er 60-70 barer nok til en god afterski?

Hvad er bedre end at afslutte en god skidag med en god omgang afterski? Udbuddet af barer er sjældent set større på et skisportssted – hele 60-70 barer med forskellige koncepter lokker dagligt med gode tilbud. Herimellem kan paraplybaren Schirm-bar anbefales. Baren fyldes tidligt og byder på ægte afterski stemning. I byen finder I også barer med live-musik, karaoke og adskillige diskoteker.

Kategorier: Afterski, Sölden, Forberedelse til skiferien, Østrig, Tips til skiferien

Velkommen til ...

Danskis blog!

Her på bloggen kan du finde alt, du har brug for at vide på skiferien. Guidernes guide til alle vores destinationer, gode råd til en familieskiferie med små børn, de bedste afterskisteder, snestatestikker og meget, meget mere.

Har du en idé til et blogindlæg? Så skriv til mail@danski.dk - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dit spørgsmål!


God fornøjelse.

    Senest blogindlæg