<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Val d’Isere betyder skiløb i topklasse

Udgivet af den 24-02-2021 16:04:32

Skiferie i Val d’Isere betyder skiløb i topklasse. Skiløbet henvender sig til alle aldre og der er udfordringer til skiløbere på alle niveauer. Val d’Isere byder på 150 km pister i op til 3450 meters højde.

Danski-valdisere-skiferie-udsigt

Espace Killy

Med i dit liftkort inkluderer skiområdet Espace Killy, som inkluderer Tignes. Her har du mulighed for at boltre dig på 300 km pister. Escape Killy er kendt for at være et af Europas bedste skiområder. Her er der blevet afholdt op til flere store konkurrencer, bl.a. De Olympiske Lege i 1992 og The World Championship i 2009. Så er du fartlysten, kan du teste dig selv på OL og VM pisterne.

Gammel og chamerende

Val d’Isere by er en gammel og charmerende by, med smukke maleriske scenarier på murene på byens huse. I byens centrum, finder du modebutikker, restauranter, caféer, en biograf og barer. I byen er der en levende og hyggelig atmosfære og den er bestemt værd at opleve. Du kan også nyde levende musik, isskulpturer og der er hver uge et marked med stort udvalg af klassisk franske oste og andre lokale specialiteter.

Afterski i det franske

Hvis du skal på afterski i løbet af din skiferie, skal du tage på Le Folie Doce. Personalet på Le Folie Doce kan altid sætte gang i en fest med deres festlige musik, der giver enhver lyst til at danse på bordene. Denne open air club er et besøg værd!

 

Kategorier: Val d'Isere, Afterski, Frankrig, Forberedelse til skiferien, Tips til skiferien

Velkommen til ...

Danskis blog!

Her på bloggen kan du finde alt, du har brug for at vide på skiferien. Guidernes guide til alle vores destinationer, gode råd til en familieskiferie med små børn, de bedste afterskisteder, snestatestikker og meget, meget mere.

Har du en idé til et blogindlæg? Så skriv til mail@danski.dk - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dit spørgsmål!


God fornøjelse.

    Senest blogindlæg