<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Schnitzler, afterski og verdensklasse skiløb

Udgivet af den 24-02-2021 15:21:16

Tag til Zillertal! Her er varieret skiløb – også på gletscher. Zillertal er bestående af to hovedområder – Zillertal Arena i Zell am Ziller og Mayerhofen. Disse to områder har sammenlagt 270 km pister. Er dette ikke nok, kan man også tage på tur til Kaltenbach i den ene ende af dalen. Samt Hintertux gletscheren, der ligger i den anden ende af dalen.

zillertal07

Guidernes tip til den bedste piste

Hvis man spørger guiderne i Zillertal, er der ingen tvivl – den røde 20’er er klart den bedste piste. Det er næsten umuligt at køre forkert, og den kan køres af alle, hvad enten man er snowboarder eller skiløber. Derudover har 20’eren også den bonus, at liften op er en kærlighedslift. Her kan man kun sidde 2 og dermed nyde hinandens selskab i tosomhed, indtil man igen er på toppen.

zillertal01

Skal lykken afprøves på Østrigs stejleste piste?

Så skal du et smut til Mayrhofen. Pisten hedder Harakiri og har en hældning på 78% og er altså ikke for nybegyndere, men nærmere for dem, der har mod på lidt mere og gerne vil have en god historie til dem derhjemme. Hvis du alligevel er i Mayrhofen kan du også prøve den røde 15’er, som ifølge guiderne skulle være den bedste i området.

zillertal04

Afterski på østrigsk

Hvis man har brug for en forfriskning efter en dag med mange kilometer i benene, er det anbefalelsesværdigt at kigge forbi Krocha alm, der ligger i bunden af liften Rosenalmbahn. Krocha Alm indbyder til klassisk østrigsk afterski og hvis man er heldig kigger Gert Reiter forbi, som er kendt for at skabe noget af en fest. Derudover kan det anbefales at kigge forbi Brück’n’Stadl, der også er et klassisk afterskisted i Mayrhofen. Her drikker man øl og flying hirsch i lange baner, og DJ’en sætter gang i festen ved at få alle til at sætte sig ned for derefter at hoppe op og sammen sparke festen i gang.

Zillertal er desværre ikke en del af vores program længere, men vi har stadig en masse andre skønne destinationer i Østrig.

Kategorier: Zillertal, Forberedelse til skiferien, Østrig, Tips til skiferien

Velkommen til ...

Danskis blog!

Her på bloggen kan du finde alt, du har brug for at vide på skiferien. Guidernes guide til alle vores destinationer, gode råd til en familieskiferie med små børn, de bedste afterskisteder, snestatestikker og meget, meget mere.

Har du en idé til et blogindlæg? Så skriv til mail@danski.dk - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dit spørgsmål!


God fornøjelse.

    Senest blogindlæg