<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Saalbach - Skiferie for enhver smag

Udgivet af den 24-02-2021 16:03:50

Lift-1024x683

Skiferie for alle

Ny lift i Saalbach Hinterglemm

Saalbach Hinterglemm etablerer i år en ny lift, således at det kommer sammenhæng til skiområdet Fieberbrunn. Så nu er der skiferie for alle. Her får du 40 kilometer pister at boltre dig på, hvilket betyder at der samlet er 240 kilometer fantastiske pister. Skiområdet ligger fra 1000- 2100 meters højde og der er opsat mere end 400 effektive snekanoner, så snesikkerheden er i top.

Pister til skiløbere på alle niveauer

Saalbach Hinterglemm er et skiområde med skøn natur og pister med alle sværhedsgrader. Der er både noget for lilleput, som kan stå på de velpræparerede skovpister og noget for farmand, der kan blive udfordret på de sorte pister, en tur igennem funparken eller på Fieberbrunns off-pist.

RS1009_Leogang-122-1024x683 Tag børnene med på ski

Afterski i topklasse

Saalbach Hinterglemm er specielt kendt for deres mange farverige og indbydende barer, diskoteker og restauranter. Du må ikke snyde dig selv for en eftermiddag med afterski på Hinterhag Alm. Baren inviterer til schlagerhits og dans på bordene – selvfølgelig iført skistøvler. Stedet er blevet kåret til et af Europas bedste afterski-steder og er absolut et besøg værd.

db3ab46cf4 Afterski på Hinterhag Alm.

Er du mere til aftenskiløb og kælkebaner?

Hvis du ikke er færdig med skiløbet efter en lang dag, kan du stå på ski ved Hinterglemm, hvor er en pist er belyst.Vil du hellere kælke, kan i vælge mellem 5 forskellige oplyste kælkebaner.

 

RS527_Ort_Village-4-1024x522 Aftenskiløb

Læs mere om vores hoteller i Saalbach her.

Kategorier: Afterski, Saalbach-Hinterglemm, Blandet, Østrig

Velkommen til ...

Danskis blog!

Her på bloggen kan du finde alt, du har brug for at vide på skiferien. Guidernes guide til alle vores destinationer, gode råd til en familieskiferie med små børn, de bedste afterskisteder, snestatestikker og meget, meget mere.

Har du en idé til et blogindlæg? Så skriv til mail@danski.dk - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dit spørgsmål!


God fornøjelse.

    Senest blogindlæg