<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

På ski 2,0

Udgivet af den 24-02-2021 15:24:38

Thomas Uhrskov og Rasmus DJ tester skiløbet i TV2s nye program På ski 2,0.Du kender allerede manden med den gule skijakke, fra de 3 sæsoner af ”På ski med Thomas Uhrskov”. Nu kan du opleve ham sammen med den danske freeskier Rasmus DJ. Han der bruger al sin tid på træning, konkurrencer, camps, photoshoots og videoblogging.

to-paa-ski-uhrskov-rasmus-dj-danski

I TV2s nye program på ski 2,0 møder den gule skijakke de afslappede baggypants. Det sker når de to herre skal teste skiløbet på flere kontinenter.

Makkerparret skal blandt andet besøge Alpe d`Huez, Frankrig hvor de skal på Danmarks bedste ski festival med de unge til Red Mountain. Her skal de opleve en ægte ski festival med koncerter, afterski og Winter Games.

to-paa-ski-uhrskov-rasmus-danski

I den anden boldgade kommer de også på en tur til Folgarida, Italien, hvor de skal afprøve Danskis Hotelbus sammen med en gruppe 50+ singler. Derudover besøger de det børnevenlige ski område Wagrain, Østrig og står på ski med de små og Snowy. Her skal team Uhrskov og Danski se om de kan slå en rekord med verdens længste skislange og komme i Guinness Rekordbog.

På ski 2,0, bliver på seks afsnit, og får premiere på TV2 FRI i oktober 2015 og fra december 2015 på TV2.

danski-to-paa-ski

Programserien på ski 2,0 bliver lavet i samarbejde med Danski og produceret til TV2 af Sixpence Media og Playground Productions.

Kategorier: 2 på ski

Velkommen til ...

Danskis blog!

Her på bloggen kan du finde alt, du har brug for at vide på skiferien. Guidernes guide til alle vores destinationer, gode råd til en familieskiferie med små børn, de bedste afterskisteder, snestatestikker og meget, meget mere.

Har du en idé til et blogindlæg? Så skriv til mail@danski.dk - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dit spørgsmål!


God fornøjelse.

    Senest blogindlæg