<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nu åbner destinationerne

Udgivet af den 24-02-2021 15:28:27
Hvis du, ligesom os, heller ikke kan vente med at komme på ski, så er det heldigvis begyndt at sne i Alperne. Det betyder, at mange destinationer åbner lifterne i november og december. Vi giver dig her overblikket over hvornår alle vores destinationer åbner. danski-skiferie-destinationerne-aabner

Destinationerne i Østrig åbner …

I Østrig åbner den første lift allerede den 10. november i Sölden. Ischgl følger efter 14 dage senere, og så åbner de resterende områder 1. december. Der er derfor fantastiske muligheder for en december tur til Østrig, da stort set alle destinationer har åbent i julemåneden.

Destinationerne i Frankrig åbner …

I Frankrig kan du allerede komme på ski i Val Thorens  fra den 18. november, og kun en uge senere åbner i Val d’Isere, Tignes og Montgenevre. Hvis det er Valloire der er drømme destinationen, kan I tage på en dejlig skitur mellem jul og nytår her. Destinationen åbner nemlig først op lillejuleaften den 23. december - men det er vel også næsten den bedste julegave man kan få?

Destinationerne i Italien åbner …

I de Italienske dolomitter har der faktisk allerede været åbent for skiløb i en måned. Det er højtbeliggende Cervinia, der allerede har skudt sæsonen i gang. Vil du til en af vores andre topdestinationer i Italien, skal du vente lidt endnu. Næste destination til at åbne lifterne er Canazei den 6. december.

  • Canazei: 6. december 2018
  • Cervinia: 29. oktober 2018
  • Livigno: 8. december 2018
  • Sauze d’Oulx: 8. december 2018
  • Sestriere: 8 december 2018

Allerede fra den 7. december 2018 kan du rejse med Danski til Alperne på skiferie (faktisk endnu før, tjek datoerne på vores hjemmeside). Vi har skirejser i december med attraktive rejsedatoer, og vi kan skræddersy en skiferie til dig og familien, vennerne eller firmaet uanset hvornår det passer. Ring  på 86 800 600, så finder vi sammen skiferien der passer.

Vi tager forbehold for, at destinationerne kan ændre åbningstider efter dette indlæg er udgivet.

Kategorier: Italien, Frankrig, Forberedelse til skiferien, Østrig, Tips til skiferien

Velkommen til ...

Danskis blog!

Her på bloggen kan du finde alt, du har brug for at vide på skiferien. Guidernes guide til alle vores destinationer, gode råd til en familieskiferie med små børn, de bedste afterskisteder, snestatestikker og meget, meget mere.

Har du en idé til et blogindlæg? Så skriv til mail@danski.dk - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dit spørgsmål!


God fornøjelse.

    Senest blogindlæg