<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Ta' på eventyr - alene

Udgivet af den 24-02-2021 16:04:55

Er du 50, men føler dig som én på 40, står på ski som en på 30 og fester som en på 20? Så skal du med på vores solo skitur for 50+ år. Målet med skituren er at samle en flok skiglade mennesker, som ønsker en tur mod Alperne. Her er skiløbet, den gode mad og den gode stemning i fokus. 

2014-04-09-11.26.28-1024x683

Turen er for dem, der mangler ligesindede at stå på ski med. For dem, der gerne vil på en social tur, hvor man møder en masse nye skønne mennesker. Hvis der opstår gnister mellem to, er det kun en bonus.

En skiferie til Verdens bedste skiområde

Turen i uge 6 går til Danskis eget hyggelige Hotel la Marmotte, som er beliggende i fantastiske Val Thorens lige ud til pisten. Val Thorens ligger i skiområdet De Tre dale, som for andet år i træk er blevet kåret til Verdens bedste skisportssted. Området kan i alt blomstre sig med at have 600 km piste. Der er derfor rigeligt med pister at boltre sig på, når vi arrangerer de hyggelige fælles ture som desuden er for skiløbere på alle niveauer.

Valt_2016_2-1024x683

Dansk personale og spændende ugeprogram

De dygtige Danski guider sørger for et varierede pistevisninger og der bliver afsat god tid til at spise en lækker frokost og drikke en varm vin chaud på bjerget. Når dagen på pisterne er omme sørger guiderne for en omgang hyggelig afterski efterfulgt af klassiske gastronimiske oplevelser, som er blevet kokkereret og serveret af det dansktalende personale.

Perfekt placering

Hotellet er reserveret kun til jer og ligger perfekt i Val Thorens. Dejlig tilbagetrukket og ikke for langt til byens mange afterskimuligheder. Er man modig og har lyst til en festlig aften, kan det legendariske Café Snesko anbefales. Her er der live musik til afterski, hvor man danser på bordene, sætter ild til baren og synger med på sangene. Bestemt en oplevelse værd.

Er du blevet nysgerrig ? Er det her perfekt til dig eller måske en du kender ?

Kategorier: Val Thorens, Frankrig, Forberedelse til skiferien, Tips til skiferien

Velkommen til ...

Danskis blog!

Her på bloggen kan du finde alt, du har brug for at vide på skiferien. Guidernes guide til alle vores destinationer, gode råd til en familieskiferie med små børn, de bedste afterskisteder, snestatestikker og meget, meget mere.

Har du en idé til et blogindlæg? Så skriv til mail@danski.dk - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dit spørgsmål!


God fornøjelse.

    Senest blogindlæg