<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hvorfor er årets skiferie den bedste tid?

Udgivet af den 24-02-2021 15:31:56

Der er mange grunde til, at vi hos Danski kalder skiferien for den bedste tid. Vi elsker Alperne, og mange her på kontoret har haft flere sæsoner i Alperne.  Derfor har vi været rundt ved skrivebordene for at høre, hvad det er der gør skiferien til den bedste tid på året.

Danski-Montgenevre-Rikke-Celine-1

Vinteren nærmer sig, og snart er det igen tid til at nyde den bedste tid med familien på årets skiferie. Der er mange glæder ved skiløb og vinterferie. Blandt de største er alle de fantastiske oplevelser, gode grin og hyggelige stunder der følger med. Alle der har været på skiferie ved hvilken særlig oplevelse det er. Det er tiden hvor familien samles og slapper af sammen i smukke omgivelser, men hvad synes de ansatte på kontoret i Aarhus egentlig er det bedste ved skiferien?

For os er det helt klart de smukke omgivelser i Alperne, der især er med til at gøre skiferien til årets højdepunkt. De sneklædte bjerge, når vi sidder i stoleliften er jo bare et af de smukkeste syn man kan opleve, fortæller vores to praktikanter i Camilla og Anders på kontoret.

Frisk luft og motion 

Niels Pedersen, er Danskis transportminister, som vi kalder ham. Med andre ord: Han sørger for, at du kommer fra Danmark til Alperne. Niels er en erfaren herre i Alperne med hele 30 skiferier bag sig. Vi var derfor forbi ham for at høre, hvad der for ham er den bedste tid på skiferien: I mine unge år var det alt det sociale omkring skiferie, jeg satte pris på - især afterski. Nu er det mere den friske bjergluft i Alperne, og den motion man får ved skiløbet, jeg er glad for.

Alperne er et fristed 

På kontoret sidder vores dygtige Travel Managers. Det er dem der tager telefonen, når du ringer. En af dem er Louise Lund, som har 22 år på ski i bagagen. Fra hende lød det: Når jeg er på skiferie, glemmer jeg alt derhjemme og lever i nuet.  Jeg bliver så glad af at stå på ski - og duften af nyfalden sne er det bedste.

Glade børn giver livsglæde 

Vi var også forbi vores marketingchef Rikke Levinsen. For hende er det børnenes glæde der er vigtigt: Noget af det dejligste man kan opleve som forælder er, når børnene hygger sig og er glade, og det oplever jeg hver gang, vi er på skiferie.

Rejser I med Danski får børnene en helt særlig oplevelse på skiferien. Her bliver I inviteret med indenfor i børneuniverset SnowyClub. Vores maskot Snowy og et hold af børnevenlige guider står klar med et ugeprogram der byder på sjov, leg og læring i sneen.

Det handler om at have det sjovt 

Spørger man vores HR manager Thomas Andersen, er det bedste ved skiferien, at alle kan være med uanset niveau og erfaring: Skiferien er bare den bedste tid, fordi alle samles om det gode skiløb og at have det sjovt, og det er ligemeget hvor god man er - det er jo ikke en konkurrence - i hvert fald ikke hele tiden ;-)

Afterski er den fedeste oplevelse 

Da vi kom forbi vores sales manager Tina Lund Jensens skrivebord var meldingen klar “Den bedste tid på skiferien er helt klart den helt unikke stemning der er på afterski-stederne. Især i Østrig, det er bare den fedeste oplevelse”. Vi giver Tina helt ret - afterski er en fed oplevelse I ikke må snyde jer selv for under ferien.

Hvad gør din skiferie til den bedste tid? 

Vi håber du er blevet lidt klogere på, hvorfor vi hos Danski kalder årets skiferie for den bedste tid. Måske du har det på samme måde som os her på kontoret. Måske er det helt andre ting du forbinder med den bedste tid på skiferien? Vi vil rigtig gerne høre hvad den bedste tid er for dig. Giv din mening til kende her i kommentarfeltet, og så håber vi at se dig og familien på en af vores destinationer i Alperne denne sæson!

Kategorier: Italien, Afterski, Frankrig, Historier fra skiferien, SnowyClub, Børn, Blandet, Forberedelse til skiferien, Østrig, Tips til skiferien

Velkommen til ...

Danskis blog!

Her på bloggen kan du finde alt, du har brug for at vide på skiferien. Guidernes guide til alle vores destinationer, gode råd til en familieskiferie med små børn, de bedste afterskisteder, snestatestikker og meget, meget mere.

Har du en idé til et blogindlæg? Så skriv til mail@danski.dk - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dit spørgsmål!


God fornøjelse.

    Senest blogindlæg