<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Guidernes fif til skiferien i Val Thorens

Udgivet af den 24-02-2021 15:15:30

Vores super seje guider Simon, Mathilde og Majbritt er lige kommet hjem efter en lækker sæson i Frankrig, og de er proppet med gode råd, tips og tricks til din kommende skiferie i Val Thorens.

Valt_2016_1

Hvilke tre pister er jeres favoritter? 

Vi er meget vilde med nærmest hele området både Val Thorens og De 3 Dale, man finder virkelig mange gode og lækre pister i dette store område, her er noget for både begyndere, øvede og folk der er til off-piste.

I Val Thorens kan vi anbefale at tage med kabine-liften Cime Caron op og køre ned af den røde piste Col de Láudzin, som bliver til Gentiane, der er en blå piste. Her får man en rigtig dejlig tur.

Skal man på tur til de to andre dale eller Les Menuires, kan det anbefales at tage Mont de La Chambre ned til Les Menuires, det er en rigtig lang og dejlig bred piste.

På vejen over til Courchevel finder man pisten Creux, som er en blå piste vi, også varmt kan anbefale.

Hvor finder man de tre bedste børnepister?

Val Thorens findes området Espace Junior, som er en grøn piste, hvor der er rigtig børnvenligt. Pisten ender lige nede ved byen, hvor der kan køres i børnepark.

Til de lidt mere øvede børn kan det anbefales at tage Péclet gondolen op og køre ned af den blå piste Téte Ronde. Generelt er der meget børnevenligt i Val Thorens, da du kan komme rundt i hele dalen via blå pister. Hele familien vil elske en skiferie i Val Thorens.

Hvilken hemmelig skijuvel/piste vil I røbe?

Vi er blevet meget forelsket i pisterne omkring Boismint liften, der kan man vælge mellem 2 røde og 1 blå piste at køre ned på. Der er aldrig så mange mennesker der, og pisterne er virkelig lækre. I Les Menuires kan vi anbefale at tage Masse-1 op og kører på pisterne der.

Hvor finder man de tre bedste afterskisteder?

CAFE SNESKO! Dette sted skal besøges. Danske bartendere og en helt fantastisk stemning. Hver dag fra kl 17.30 er der livemusik med Magnu. Lokalet er lille, men folk forstår virkelig at banke en fest op derinde. Cafe Snesko SKAL besøges, ellers har man ikke rigtig været på skiferie i Val Thorens.

Hvis man er til rigtig tyroler musik, er La Monde et besøg værd. Her spilles der alle de tyske/østrigske schlager sange.

Hvis man er til en hygge aften, hvor man samtid kan se en masse sport, er Down Under stedet, man skal besøge. Her kan spilles pool og ses fodbold osv.

Hvilke tre restauranter/cafeer skal besøges?

Rendez -vous er en super lækker restaurant med en stor udendørs terrasse. Personalet er super høflige og maden meget velsmagende. Her kan man både nyde franske specialiteter eller pizza, burger etc.

La Pailotte, som ligger nede ved sportscentret, er en rigtig hyggelig restaurant, hvor man rigtig oplever den franske stemning. Her serveres alle de franske specialiteter fra Savoyard, så her kan man rigtig mærke, at man er på skiferie i Val Thorens.

Ude på pisten skal man helt klart besøge La Fruitiere, som ligger ved La Folie Douce. Her serveres virkelig mad i topklasse.

Nævn jeres tre yndlings steder

Cafe Snesko fordi stemningen er så unik derinde. La Folie Douce og Rendez-vous er begge ligeledes et must see!

Hvad skal man vide om Val Thorens?

Gæsterne skal opleve La Folie Douce efter kl 15, her får du ikke vildere afterski på pisten, det er virkelig i verdensklasse på en solskinsdag. Hvis man er lige så store sushi elskere som os, så kan man rent faktisk spise frisk lavet sushi på Restaurant Val Thorens, der ligger på pisten i Val Thorens. Hvis man er taget på tur til Courchevel er det ret fedt og stå og se privatflyene lette og lande på landingsbanen i Courchevel. Vi kan virkelig bare kun anbefale alt ved Val Thorens og De 3 Dale, her er simpelthen fantastisk nede. Dette sted skal opleves live.

Kategorier: Val Thorens, Frankrig, Blandet, Forberedelse til skiferien, Guidernes fif, Tips til skiferien

Velkommen til ...

Danskis blog!

Her på bloggen kan du finde alt, du har brug for at vide på skiferien. Guidernes guide til alle vores destinationer, gode råd til en familieskiferie med små børn, de bedste afterskisteder, snestatestikker og meget, meget mere.

Har du en idé til et blogindlæg? Så skriv til mail@danski.dk - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dit spørgsmål!


God fornøjelse.

    Senest blogindlæg