<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

De tre bedste skiferier til den øvede skiløber

Udgivet af den 24-02-2021 15:45:51

Er du kongen af pisten, og vil du gerne udfordres? Så findes der heldigvis nogle fantastiske destinationer i Alperne, hvor selv den mest erfarne skiløber vil komme på prøve. Men det kan være en jungle at finde frem til lige netop den destination, der passer til dit niveau og ønsker. Du får vores top tre her.

danski-skier-oevet-skiloeber

NR. 1 - St. Anton (Østrig)

St. Anton er en del af Europas største sammenhængende skiområde og stryger direkte ind som nummer 1 over de bedste skiferier til den øvede skiløber! Det er der mange grunde til! Du får i alt 347 kilometer pister at boltre dig på, og 56 kilometer af dem er sorte! Det gør området til et paradis for den øvede skiløber, og det er derfor også et af de mest eftertragtede steder i Alperne. Søger du udfordringer uden for pisten, så er det også her du skal rejse til. St. Anton bliver nemlig af mange betragtet som et af de bedste steder i verden at køre off piste.

NR. 2 - Ischgl (Østrig)

Ischgl, der ligger lige på grænsen til Schweiz, er virkelig en destination i den absolutte topklasse. Du får 235 kilometer pister, og 90 % af dem ligger i over 2000 meters højde, hvilket også giver høj snesikkerhed! Området er et af de mest moderne destinationer, og Ischgl har faktisk den højeste liftkapacitet i Alperne, så du kommer hurtigt rundt i området. Tag på en fantastisk tur hele vejen til Samnaun i Schweiz - en udfordrende og fantastisk smuk tur, der er perfekt til den garvede skiløber! Hvad enten du er til off-piste, tricks i parken, eller styrtløb ned af de sorte pister - så bliver du udfordret i Ischgl.

NR. 3 - Tignes (Frankrig)

Skiområdet Espace Killy, som dækker over både Tignes og Val d’Isere, byder på 300 kilometer pister hvoraf 25 af dem er sorte! Det er virkelig et skiområde hvor den øvede skiløber kan få testet formen af.  I Tignes er gletscheren Grande Motte et rent paradis for dig, der er øvet og gerne vil udfordres. Her finder du 20 kilometer pister i over 3000 meters højde - og de er ikke for nybegyndere! Vil du have flere udfordringer er der også masser af vild offpiste og en stor funpark! Det er bare noget af det der venter i Tignes!

Klar til at bestille årets skiferie? Ring på 86 800 600 og hør nærmere - så finder vi sammen det helt rigtige!

Kategorier: Ischgl, Tignes, St. Anton, Frankrig, Blandet, Forberedelse til skiferien, Østrig, Tips til skiferien

Velkommen til ...

Danskis blog!

Her på bloggen kan du finde alt, du har brug for at vide på skiferien. Guidernes guide til alle vores destinationer, gode råd til en familieskiferie med små børn, de bedste afterskisteder, snestatestikker og meget, meget mere.

Har du en idé til et blogindlæg? Så skriv til mail@danski.dk - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dit spørgsmål!


God fornøjelse.

    Senest blogindlæg