GUIDE: DESTINATIONER MED MANGE HØJDEMETER

Vil du gerne på skiferie til en destination der ligger højt? Så skal du læse videre!

Alpe-dhuez-panorama

Danski har flere destinationer der ligger i mere end 3000 meters højde. Fordi en destination ligger højt betyder det ikke, at destinationen har en gletsjer – men det har mange dog, når de ligger over 3000 meters højde. Generelt kan man dog sige, at jo højere en destination ligger – jo større er snegarantien, hvilket betyder meget for skiløbere, der skal på skiferie til Alperne.

I Danski har vi følgende destinationer med mere end 3000 højdemeter:

ØSTRIG

I Østrig er der kun to af vores destinationer, Sölden og Zell am See, der ligger i mere end 3000 meters højde. Det betyder dog ikke, at resten af vores destinationer ikke ligger højt og ikke får sne. Blandt ligger det populære Ischgl i 2872 meters højde og Schladming har 2700 højdemeter. Danskernes favorit, Wagrain, ligger i 2188 meters højde.

Læs mere om Danskis destinationer i Østrig her.

FRANKRIG

I Frankrig finder du fire destinationer der ligger over 3000 meters højde – og alle fire har en gletsjer. På gletsjeren finder du også røde og blå pister – så det er altså ikke kun for de erfarne skiløbere. I Frankrig ligger alle destinationer forholdsvis højt – den der ligger ‘lavest’ er Montgenevre med 2450 højdemeter. Der er altså stor snesikkerhed på alle vores destinationer i Frankrig!

Læs mere om Danskis destinationer i Frankrig her.

ITALIEN

I Italien ligger fire ud af fem af de destinationer, vi tilbyder skirejser til, i mere end 3000 meters højde. Faktisk er det kun Livigno der ikke når op over de 3000 meter – men det er dog tæt på med hele 2900 højdemeter.

Læs mere om Danskis destinationer i Italien her.

SKIFERIE FOR ALLE UANSET NIVEAU

Fordi en destination ligger højt betyder det ikke, at det kun er røde og sorte pister i området. Alpe d’Huez er for eksempel et meget børne- og begyndervenligt område. Dog har vi i Danski ingen destinationer der ligger under 2000 meters højde, så uanset hvor du skal hen, så skal du nok komme på ski.

Er du klar til at bestille årets skiferie? Ring til os på 86 800 600 og hør mere. Vi glæder os til at finde en destination og hotel til jer – uanset om den skal ligge højt eller lavere.

Udgivet 2. september 2017

Skriv din kommentar herunder:

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Ring til os på tlf. 86 800 600

Man.-tors 08.30-17.00

Fredag  08.30-16.00

Lørdag lukket

Søndag lukket


Bliv ringet op

Udfyld felterne herunder og vi vil ringe dig op hurtigst muligt

Send en mail

Udfyld felterne herunder og vi vil svare dig via mail hurtigst muligt