<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Destinationer med mange højdemeter

Udgivet af den 24-02-2021 16:06:59

Vil du gerne på skiferie til en destination der ligger højt? Så skal du læse videre! Vi har nemlig samlet et overblik over vores destinationer i Alperne, som ligger højest. Her er snesikkerheden høj - så du skal ikke bekymre dig om, hvorvidt der er nok sne eller ej.

Danski-skiferie-snesikre-destinationer

Danski har flere destinationer der ligger i mere end 3000 meters højde. Fordi en destination ligger højt betyder det ikke, at destinationen har en gletsjer - men det har mange dog, når de ligger over 3000 meters højde. Generelt kan man dog sige, at jo højere en destination ligger - jo større er snegarantien, hvilket betyder meget for skiløbere, der skal på skiferie til Alperne.

I Danski har vi følgende destinationer med mere end 3000 højdemeter:

Østrig

I Østrig er der kun to af vores destinationer, Sölden og Zell am See, der ligger i mere end 3000 meters højde. Det betyder dog ikke, at resten af vores destinationer ikke ligger højt og ikke får sne. Blandt ligger det populære Ischgl i 2872 meters højde og Schladming har 2700 højdemeter. Danskernes favorit, Wagrain, ligger i 2188 meters højde.

Frankrig

I Frankrig finder du fire destinationer der ligger over 3000 meters højde - og alle fire har en gletsjer. På gletsjeren finder du også røde og blå pister - så det er altså ikke kun for de erfarne skiløbere. I Frankrig ligger alle destinationer forholdsvis højt, og der er altså stor snesikkerhed på alle vores destinationer i Frankrig!

Italien

I Italien ligger fire ud af fem af de destinationer, vi tilbyder skirejser til, i mere end 3000 meters højde. Faktisk er det kun Livigno der ikke når op over de 3000 meter - men det er dog tæt på med hele 2900 højdemeter.

Skiferie for alle niveauer

Fordi en destination ligger højt betyder det ikke, at det kun er røde og sorte pister i området. Alpe d’Huez er for eksempel et meget børne- og begyndervenligt område. Dog har vi i Danski ingen destinationer der ligger under 2000 meters højde, så uanset hvor du skal hen, så skal du nok komme på ski.

Er du klar til at bestille årets skiferie? Ring til os på 86 800 600 og hør mere. Vi glæder os til at finde en destination og hotel til jer - uanset om den skal ligge højt eller lavere.

Kategorier: Alpe d'Huez, Canazei, Cervinia, Italien, Sauze d'Oulx, Sestriere, Tignes, Val d'Isere, Val Thorens, Zell am See, Frankrig, Sölden, Blandet, Forberedelse til skiferien, Østrig, Tips til skiferien

Velkommen til ...

Danskis blog!

Her på bloggen kan du finde alt, du har brug for at vide på skiferien. Guidernes guide til alle vores destinationer, gode råd til en familieskiferie med små børn, de bedste afterskisteder, snestatestikker og meget, meget mere.

Har du en idé til et blogindlæg? Så skriv til mail@danski.dk - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dit spørgsmål!


God fornøjelse.

    Senest blogindlæg