<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Her finder du gletsjer skiløb i Alperne

Udgivet af den 24-02-2021 15:58:09

Mange tror fejlagtigt, at gletsjere kun er for øvede skiløbere - ja nærmest professionelle. Det er dog en skrøne! På alle gletsjere finder du blå og røde pister, så alle kan være med - og endnu bedre er, at fra gletsjeren får du skiløb med en fantastisk udsigt over Alperne. 

zell-am-see-danski-skiferie

Hos Danski har vi i alt 22 destinationer i sæsonen 2017/18. Ud af de 22 destinationer har 6 af vores destinationer gletsjer - men alle vores destinationer er højtbeliggende, så uanset hvor du tager hen, skal du ikke bekymre dig om sneen.

Gletsjer skiløb i Frankrig

I Frankrig kan du se frem til skiløb på gletsjere i:

  • Val Thorens,
  • Val d’Isere
  • Tignes
  • Alpe d’Huez

I Val Thorens hedder gletsjeren Pointe du Bouchet og ligger i 3.225 meters højde. Gletsjeren består primært af røde pister.

Gletsjeren i Alpe d’Huez hedder Pic Blanc og ligger i 3.330 meters højde. Her er der både blå, røde og sorte pister - og altså noget for alle niveauer. Her kan alle altså tage liften op og stå på de forskellige pister sammen og igen mødes ved liften.

Tignes og Val d’Isere udgør tilsammen området Espace Killy. Her er der to gletsjere - La Grande Motte i Tignes og Pte du Monde i Val d’Isere. På begge gletsjere finder du røde og blå pister - og på La Grande Motte er der også et par sorte pister.

Gletsjer skiløb i Østrig

I Østrig kan du komme på en skiferie med gletsjer i:

  • Sölden
  • Zell am See

I Sölden er det højeste skiløb i 3.250 meters højde. Der er to gletsjere som hedder Tieffenbach og Rettenbach - og der er en tunnel mellem de to gletsjere, så du kan stå på ski i begge områder. Det er faktisk Europas længste skitunnel, så det er også lidt en oplevelse i sig selv. På begge gletsjere er der både blå og røde pister - så skiløb til alle niveauer.

I Zell am See er det højeste skiløb i 3.029 meter.  Gletsjeren hedder Kitzsteinhorn og består af blå og røde pister - altså sværhedsgrader for alle skiløbere.

Gletsjer skiløb i Italien

I Italien kan du se frem til gletsjer skiløb i:

  • Canazei

I Canazei kan du stå på gletsjeren Marmolada i 3.264 meters højde. Her er der pister til alle sværhedsgrader og I er garanteret en fantastisk oplevelse.

Kategorier: Alpe d'Huez, Canazei, Italien, Tignes, Val d'Isere, Val Thorens, Zell am See, Frankrig, Sölden, Forberedelse til skiferien, Østrig, Tips til skiferien

Velkommen til ...

Danskis blog!

Her på bloggen kan du finde alt, du har brug for at vide på skiferien. Guidernes guide til alle vores destinationer, gode råd til en familieskiferie med små børn, de bedste afterskisteder, snestatestikker og meget, meget mere.

Har du en idé til et blogindlæg? Så skriv til mail@danski.dk - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dit spørgsmål!


God fornøjelse.

    Senest blogindlæg