FLERE GÆSTER OG STØRRE TILFREDSHED

Den sidste tur ned af pisterne er taget, det sidste fly med skiglade gæster er landet i Danmark, sæsonpersonalet har taget afsked med hinanden og vi kan se tilbage på en helt forrygende sæson. Vi har sendt flere gæster afsted end nogensinde før på skiferie. Samtidig har vi haft få klager og større tilfredshed blandt gæsterne.

Danski guider

Vi har siden vores spæde start haft en stødt fremgang i salget af skiferier, og sæsonen 2016/17 er ingen undtagelse. Danski har især oplevet en større interesse fra børnefamilier, som har været med til at sikre fremgangen hos Danski.

Vi har igennem hele sæsonen kunne mærke en større interesse fra børnefamilier, og det er vi meget glade for. Vi arbejder hele tiden på at udvikle vores koncepter til børnefamilier, så både børn og voksne får en uforglemmelig skiferie. Det vil også være fokus den kommende sæson, siger Rikke Levinsen, der er marketingschef hos Danski.

TILFREDSE GÆSTER

Selvom vi har sendt markant flere gæster til Alperne på skiferie denne sæson, så har vi kunne holde en høj standard i service både hjemmefra, men også på destinationerne.

Hver uge, hele sæsonen, svarer vores gæster på et spørgeskema om deres skiferie. Gæsterne svarer både på spørgsmål om deres oplevelse hjemmefra, på selve destinationen og turen hjem. Her kan vi se, at vores gæster har været meget tilfredse med de ydelser og den service, vi har tilbudt dem – faktisk mere tilfredse end tidligere år, fortæller Rikke Levinsen.

EN SVÆR JUL

Vi har haft en god sæson, men kom lidt svært fra start. Julesalget gik nemlig ikke helt som håbet. Vi var godt klar over, at julen ikke lå perfekt til en skiferie, men havde alligevel ikke regnet med, at den ville være så svær at sælge.

Det salg vi tabte i julen hentede vi heldigvis, men vi har en udfordring med at sælge skiferier over julen, når julen ligger som den gjorde sidste år. I år ligger den lidt bedre, men det er ikke helt perfekt endnu. Men vi tror, og håber, nu alligevel på, at rigtig mange danskere gerne vil afsted på skiferie i juleferien, siger Rikke Levinsen.

KLAR TIL EN NY SÆSON

Danski lukker regnskabsåret den 30. april 2017. Herefter starter en ny sæson, som byder på destinationsnyheder, nye hoteller og andre spændende tiltag hos Danski. Lige nu kan du faktisk spare 750 kroner pr. person på næste års skiferie i udvalgte uger.

Udgivet 24. august 2017

Skriv din kommentar herunder:

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Ring til os på tlf. 86 800 600

Man.-tors 08.30-17.00

Fredag  08.30-16.00

Lørdag lukket

Søndag lukket


Bliv ringet op

Udfyld felterne herunder og vi vil ringe dig op hurtigst muligt

Send en mail

Udfyld felterne herunder og vi vil svare dig via mail hurtigst muligt