EUROPAS BEDSTE SKISPORTSDESTINATIONER 2018

Er du på jagt efter de absolut bedste skidestinationer til din skiferie? Alle skiløbere er blevet hørt, og på baggrund af det er top 15 over Europas Bedste Skisportsdestinationer 2018 fundet. Herunder kan du se de af vores destinationer, som har fået en plads blandt top 15.

Alpe_d-Huez_Ski-europas-bedste

NR. 1 – VAL THORENS

Val Thorens er bare bedst! De er nemlig ikke kun Europas bedste, men også Verdens Bedste. Val Thorens udvikler sig hver sæson og forbedrer området med nye pister, lifter og oplevelser. Store budgetter bliver brugt på at gøre destinationen til den bedste, og det lykkedes. 

Find din skiferie til Val Thorens her. 

NR. 2 – ALPE D’HUEZ

Sidste år var Alpe d’Huez Europas Bedste Skidestination, men i år må de ‘nøjes’ med 2. pladsen. Der er dog ikke meget at sige til, da Val Thorens bare er toppen af poppen. Alpe d’Huez kan til gengæld nyde titlen som en af Europas Bedste Familie destinationer, fordi de tilbyder pister og oplevelser til alle aldre. Alpe d’Huez er også en af vores favorit destinationer i Alperne, og den nye titel viser også, at de bare kan levere skiferier ud over det sædvanlige. 

Find din skiferie til Alpe d’Huez her. 

NR. 3 – LIVIGNO

For første gang er en Italiensk destination i top 3 – og Livigno tager altså også titlen som Italiens bedste skidestination 2018. I Livigno er det muligt at stå på ski stort set året rundt, da lifterne åbner i starten af efteråret og først lukker i slutningen af maj. Desuden kan du få mange oplevelser i Livigno – ikke kun på pisten, men også i byen. Perfekt til både den øvede skiløber, børnefamilien eller vennerne. 

Find din skiferie til Livigno her. 

NR. 4 – MONTGENEVRE

Montgenevre er altid med i top 15, og i år er ingen undtagelse. Montgenevre er et mødested for professionelle skiløbere, familier og nybegyndere. Desuden er området også en af de bedste familiedestinationer i Europa, fordi de tilbyder mange aktiviteter for familiens yngste skiløbere og en fantastisk børneskiskole. 

Find din skiferie til Montgenevre her. 

NR. 6 – SAALBACH HINTERGLEMM

Hvis du gerne vil på en fantastisk skiferie til Østrig, så skal du til Saalbach-Hinterglemm. Området er hvert år på denne liste, og i år er ingen undtagelse. Her er der pister til både den øvede, rutinerede, nybegynderen eller familien. Området er desuden et af de mest populære i Østrig med sine knap 200 kilometer piste. 

Find din skiferie til Saalbach-Hinterglem her. 

NR. 8 – VALLOIRE

Det er første gang Valloire deltager i konkurrencen – og så stryger de direkte ind på en 8. plads. Det er flot! Valloire er en fantastisk familiedestination med en unik oplevelse og natur. I Valloire er der aktiviteter for alle – både på pisten, i byen og på indkvarteringerne. Desuden er selve byen utrolig smuk og ikke bare en satellitby, men en rigtig by med historie og sjæl. 

Find din skiferie til Valloire her. 

Se hele top 15 her.

Blogindlæg udgivet 13. december 2017. 

Skriv din kommentar herunder:

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Ring til os på tlf. 86 800 600

Man.-tors 08.30-17.00

Fredag  08.30-16.00

Lørdag lukket

Søndag lukket


Bliv ringet op

Udfyld felterne herunder og vi vil ringe dig op hurtigst muligt

Send en mail

Udfyld felterne herunder og vi vil svare dig via mail hurtigst muligt