DE TRE BEDSTE SKIFERIER TIL BØRNEFAMILIEN

Skal du på skiferie med mindre børn – måske for første gang? Så kan det være en jungle at finde ud af, hvor turen skal gå hen. For det første vil vi gerne slå fast: Man kan sagtens tage helt små børn med til Alperne på skiferie! For det første er det varmere i Alperne, så de små skal ikke pakkes ind i nær så meget tøj. Du skal heller ikke tænke på den ekstreme kulde, som kan forekomme i Norge og Sverige. For det andet er der rigtig mange børnevenlige områder i Alperne – du får vores top tre her.

danski-boern-skiferie-skiskole

NR. 1 – ALPENDORF, WAGRAIN (ØSTRIG)

Hvis du bestiller en skiferie med Danski, kan du både komme til Alpendorf og Wagrain. Områderne ligger lige op og ned af hinanden – og i begge byer har Danski deres eget, børnevenlige hotel. Alpendorf og Wagrain er et ski-mekka for børn! Her er der et hav af deciderede børnebakker, børnevenlige blå og brede pister, dansk skiskole og mange hoteller med ski-in/ski-out, så de mindste ikke skal gå langt i skistøvler og slæbe deres ski.

DANSKI KLUBHOTEL I WAGRAIN

Danskis eget hotel i Wagrain, Danski Klubhotel Widmoos, ligger lige ved en rød piste. Dog er det muligt at tage en skibus fra hotellet direkte op til skiskolen, indtil familiens yngste – og ældre – føler sig trykke på den røde piste.

Læs mere om Danski Klubhotel Widmoos i Wagrain her.

DANSKIS HOTEL ROTHIRSCH

Danskis eget hotel i Alpendorf, Hotel Rothirsch, ligger lige ved en blå piste. Endnu bedre er, at når ski-dagen er ved at være slut, kan du tage til toppen i Alpendorf og stå hele vejen hjem til hotellet af den blå piste. Her skal du altså ikke med skibus for at komme til og fra pisterne.

Læs mere om Hotel Rothirsch i Alpendorf her.

DANSK BØRNEVENLIGT HOTEL

Begge hoteller drives med børnevenligt, dansk personale og børneguider. Hver uge vil der være et ugeprogram for familiens yngste med blandt andet pizza-aften, kælkeaften og meget mere. Alt imens kan de voksne slappe af og nyde en rolig aften.

Læs mere om alle Danskis børnevenlige hoteller her.

danski-snowy-boern

NR. 2 – VALLOIRE (FRANKRIG)

Valloire er indbegrebet af børnevenligt! For det første får du dansk skiskole, så de mindste skal ikke både lære at stå på ski og forstå fransk eller engelsk samtidig. Dansk skiskole vil få børnene til at føle sig trygge og have det sjovere – og på den måde bliver de altså bedre skiløbere.

I Valloire finder du et decideret børneområde, men også mange blå brede pister, hvor I kan slå jer løs. Liftsystemet er ligeledes rigtig godt, og da de er vant til mange mindre børn, er alt lift personale meget opmærksomme på at få familiens yngste sikkert og godt med liften.

DANSKI KLUBHOTEL LES GENTIANES

I Valloire finder du Danskis børnevenlige koncept SnowyClub på Hotel Les Gentianes. Her bor du kun 150 meter fra pisten og liften, så der er ikke langt når store og små skiløbere skal på ski. Alle ophold på Danskis eget Klubhotel Les Gentianes er med halvpension, så du skal ikke tænke på andet end at stå på ski. Der er naturligvis tænkt på børnene med en børnemenu, der ikke består af pomfritter hele dagen.

Læs mere om Danskis Klubhotel Les Gentianes i Valloire her.

valdisere-born

NR. 3 – MONTGENEVRE (FRANKRIG)

Montgenevre er fantastisk for børnefamilier! Uanset om det er første gang hele familien skal på ski, eller om I voksne er vant til at stå på ski, så er der noget for jer her. I Montgenevre kan I nemlig stå på ski sammen, selvom I ikke er på samme niveau.

I Montgenevre kan du få dansk skiskole til familiens yngste skiløbere. Desuden er der et børneområde lige op af byens centrum samt et skidepot 50 meter fra liften, så de små fødder ikke skal gå alt for langt i skistøvler. Desuden er byen omringet af grønne, brede og begyndervenlige pister – så det er let at holde styr på familien.

DANSKI KLUBHOTEL PLEIN SÜD

I Montgenevre finder du også Danskis eget Klubhotel Plein Süd. Her emmer det af børnevenlighed med legerum, børnevenlige guider, børnearrangementer og børnevenlig mad! I voksne kan til gengæld se frem til masser af alenetid, en 3-retters aftenmenu og en afslappet skiferie for hele familien.

Læs mere om Danski Klubhotel Plein Süd her.

Klar til at bestille årets børnevenlige skiferie? Ring til os på 86 800 600 og hør mere!

Udgivet 6. september 2017

Skriv din kommentar herunder:

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Ring til os på tlf. 86 800 600

Man.-tors 08.30-17.00

Fredag  08.30-16.00

Lørdag lukket

Søndag lukket


Bliv ringet op

Udfyld felterne herunder og vi vil ringe dig op hurtigst muligt

Send en mail

Udfyld felterne herunder og vi vil svare dig via mail hurtigst muligt