<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Danski ❄︎ Surfline: Guide til skitøj

Udgivet af den 24-02-2021 15:09:46

Er du ny indenfor skiverden, og ved ikke rigtig hvad, det der skitøj skal bruges til - så er hjælpen på vej! Danski har i samarbejde med Surfline lavet en guide til skitøj. Du skal købe skitøj, når du skal på ski, fordi det er tøj, der er beregnet til formålet; at være aktiv udenfor i sneen. Det er både åndbart, så du ikke bliver kold og våd, når du suser ned ad pisten.  

Skiundertøj 

Til dit skiundertøj anbefaler Kasper fra Surfline uld, fordi det stadig varmer, selvom det bliver fugtigt. Særligt merinould er helt fantastisk at have på og kradser eller irriterer ikke din hud. Dine skiunderbukser skal være ¾ lange, så det eneste du har nede i støvlen, er skisokker. Skisokker er nemlig lavet uden syninger, så de ikke folder, og du undgår dermed vabler. 

Midlayer 

Til de kolde dage er det en god idé med et mellemlag. Det kan være af fleece, som isolerer bedre, så du ikke fryser. Er det ikke nok, så er en jakke af dun næste step i kampen mod kulden. Og din investering i en dunjakke kan nemlig godt betale sig.  Du kan nemlig bruge den til forårs - og efterårsdage, når det ikke regner. 

Skijakke 

Vil du have en skijakke, der kan bruges til lidt af hvert, så er en skaljakke et godt valg. Her er det nemlig lag-på-lag metoden, der er på spil. Inderst har du dit skiundertøj og på de helt kolde dage også et midlayer. Så med en skaljakke kan du justere alt efter vejret. Er du til gengæld typen, der fryser meget, så er en jakke med foring måske den bedste løsning til dig. Desuden skal din skijakke være åndbar, fordi du er aktiv i din skijakke, og vandtæt så den holder sne og vandperler ude. Der er forskellige membraner udviklet til netop dette – og de er forskellige alt efter mærke - så tag ind til Kasper i Surfline, og lad ham hjælpe dig med at finde din nye skijakke. 

Skibukser 

Du skal føle dig godt tilpas i dine skibukser, det er det vigtigste af alt, når du vælger skibukser. Skibukser kommer med og uden foring, så dem skal du vælge alt efter, om du fryser meget eller får det varmt. Skibukser har også snefang nederst i buksebenet, så sneen ikke kommer op i bukserne. Skibukser kommer oftest med smarte features afhængig af mærke og model, så igen er det en god idé at tage ud i butikken og prøve dem på, inden du køber. 

Danski og Surfline håber, at denne guide har været til hjælp for dig. 

Kategorier: Udstyr, Blandet, Forberedelse til skiferien, Surfline ❄︎ Danski, Tips til skiferien

Velkommen til ...

Danskis blog!

Her på bloggen kan du finde alt, du har brug for at vide på skiferien. Guidernes guide til alle vores destinationer, gode råd til en familieskiferie med små børn, de bedste afterskisteder, snestatestikker og meget, meget mere.

Har du en idé til et blogindlæg? Så skriv til mail@danski.dk - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dit spørgsmål!


God fornøjelse.

    Senest blogindlæg