<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Danski guide til rygskjold

Udgivet af den 24-02-2021 15:37:33

Rygskjold er en god sikkerhedsforanstaltning at tage, ligesom det er en god idé at køre med hjelm på ski. For selvom du selv er erfaren på ski, så kan du ikke være sikker på, at dem omkring dig på pisten er det. Og derfor bør du have et som en del af dit skiudstyr. 


Kør med rygskjold uden at mærke det 

Måske tænker du, at et rygskjold er ubehageligt og føles som et stift bræt på ryggen, men sådan er det ikke. De fleste rygskjold er fleksible og bøjelige, så du næsten ikke mærker, du har det på. Det er først, når der er et 'impact', at det stivner, og beskytter din ryg. Så rygskjoldet er altså fleksibelt, når du står på ski, men stivner op, hvis du skulle falde.

Pasform 

Rygskjold er lavet som veste eller bluser, du har på over dit skiundertøj, og de lukkes med lynlås og/eller velcro. Desuden er rygskjold tilpasset til mænds - og kvinders anatomi for at give den bedst mulige pasform. Derudover er det en god sikkerhed for børn at bære rygskjold. De er til tider frygtløse og selvom børn ikke så ofte får skader så er det en god sikkerhed med et rygskjold.  Se det store udvalg af rygskjold til børn her. 

Vi håber, at du blev lidt klogere på rygskjold og opfordrer dig til at tage et på, når du skal på skiferie. Du kan læse mere om de forskellige modeller på vores Danski skishop her. 

 

Kategorier: Udstyr, Blandet, Forberedelse til skiferien, Tips til skiferien

Velkommen til ...

Danskis blog!

Her på bloggen kan du finde alt, du har brug for at vide på skiferien. Guidernes guide til alle vores destinationer, gode råd til en familieskiferie med små børn, de bedste afterskisteder, snestatestikker og meget, meget mere.

Har du en idé til et blogindlæg? Så skriv til mail@danski.dk - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dit spørgsmål!


God fornøjelse.

    Senest blogindlæg