DANSKI ❄︎ SURFLINE: GUIDE TIL RYGSKJOLD

Rygskjold er en god sikkerhedsforanstaltning at tage, ligesom det er en god idé at køre med hjelm på ski. For selvom du selv er erfaren på ski, så kan du ikke være sikker på, at dem omkring dig på pisten er det. Og derfor bør du have et som en del af dit skiudstyr. 

KØR MED RYGSKJOLD UDEN AT MÆRKE DET 

Måske tænker du, at et rygskjold er ubehageligt og føles som et stift bræt på ryggen, men sådan er det ikke. De fleste rygskjold er fleksible og bøjelige, så du næsten ikke mærker, du har det på. Det er først, når der er et ‘impact’, at det stivner, og beskytter din ryg. Så rygskjoldet er altså fleksibelt, når du står på ski, men stivner op, hvis du skulle falde.

PASFORM 

Rygskjold er lavet som veste eller bluser, du har på over dit skiundetøj, og de lukkes med lynlås og/eller velcro. Desuden er rygskjold tilpasset til mænds – og kvinders anatomi for at give den bedst mulige pasform.  

Danski og Surfline håber, at du blev lidt klogere på rygskjold og opfordrer dig til at tage et på, når du skal på skiferie. 

Psst … Få flere gode råd fra Danski og Surfline ved at klikke her. Du kan både få gode råd til at finde de perfekte skistøvler, ski, skitøj, handsker, goggles og meget, meget mere.

Udgivet d. 5. december 2017 

Skriv din kommentar herunder:

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Ring til os på tlf. 86 800 600

Man.-tors 08.30-17.00

Fredag  08.30-16.00

Lørdag lukket

Søndag lukket


Bliv ringet op

Udfyld felterne herunder og vi vil ringe dig op hurtigst muligt

Send en mail

Udfyld felterne herunder og vi vil svare dig via mail hurtigst muligt