DANSKI ❄︎ SURFLINE: GUIDE TIL BØRNE-SKIUDSTYR

For familier, som hvert år tager på skiferie, kan det muligvis betale sig, at investere i skiudstyr til børn. Mange familier lejer udstyret til børnene på destinationen, fordi de er i voksealderende. Det kan dog godt betale sig, at købe ski-udstyret hjemmefra, hvis du har flere børn, så udstyret kan gå i arv. Læs videre her eller se videoen, hvor Kasper Toft fra Surfline, giver et par gode råd om skiudstyr til børn.. 

LAD SKIUDSTYRET  I ARV 

Har du flere børn, kan det godt betale sig at investere i udstyr som skistøvler, ski og hjelm, frem for at leje på destinationen. Børne-skistøvler kan justeres, så de passer til flere størrelser. Bindingen på skien, altså der hvor støvlen klikkes i, kan også justeres meget på børneski. Skihjelmen, som er obligatorisk for børn, kan også justeres som andre hjelme, så den kan passes af flere størrelser. 

Skiudstyret kan gå i arv fra barn til barn, og så er der altså hurtigt sparet mange penge. En hjelm koster cirka 150 kroner at leje i én uge, og kan købes for nogenlunde samme beløb i Danmark. 

GØR DET ENKELT FOR BØRNENE 

Der skal helst ikke være for meget at holde styr på for de små, så de kun skal koncentrere sig om at have det sjovt i sneen. Derfor kan en tre-fingers handske eller en luffe være et godt valg, så det er nemt at få handskerne af og på – og husk en snor i lufferne, så de ikke taber dem i liften eller på vej ned af pisten.  

En halsedisse er også guld værd, så børnene har god varme til halsen. Halsedisser kommer i mange afskygninger såsom Disney figurer, med Star Wars-tema og så videre. 

Udgivet d. 29. november 

Skriv din kommentar herunder:

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Ring til os på tlf. 86 800 600

Man.-tors 08.30-17.00

Fredag  08.30-16.00

Lørdag lukket

Søndag lukket


Bliv ringet op

Udfyld felterne herunder og vi vil ringe dig op hurtigst muligt

Send en mail

Udfyld felterne herunder og vi vil svare dig via mail hurtigst muligt