<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

30 års kærlighed til Livigno

Udgivet af den 24-02-2021 15:13:39

Italienerne sætter en ære i at lave pukkelfri pister! Livignos fantastiske skiområde har noget at byde på til alle slags skiløbere. De 115 km pister fordeler sig på to bjergsider: Mottolino og Carosello. Selve Livigno by ligger i dalen imellem de to bjergsider – og er i øvrigt toldfri og MEGET shoppevenlig. 

CAROS_CENTRALE2-1024x768

Skiområdet i Livigno er karakteriseret ved meget brede og fantastisk præparerede pister, hvilket gør at der sjældent kommer pukler eller isede stykker på pisterne. Dette giver godt skiløb for både begynderen og eksperten. På Carosello siden ligger “San Rocco Skiarea”, som er et område meget velegnet til børn og begyndere. Her kan man enten tage en tur i mini-funparken, legelandet eller de to fine pister som ikke har en høj sværhedsgrad.

En skyggeside midt i paradiset

Hvis man spørger Danski’s egne guider i området, er ”Federia området” som ligger på Carosello klart den bedste piste. Her er der altid god sne, da solens stråler kun rammer pisterne få timer om dagen. Skiløbet i Federia er indbydende både til let øvede, øvede og eksperter. Perfekt til at træne store carvingsving i høj fart.

panojour-1018x1024

Sjov i en af Europas bedste funparker

Er man til adrenalin og spænding skal man tage en tur i “Mottolino funpark”. Funparken er en af Europas bedste og rigtig flot bygget. Her er der både rails, slides og hop til alle sværhedsgrader. Bare at køre en tur igennem parken er en oplevelse for sig selv.

Skal børnene i fokus – tag på Hotel San Rocco

I mere end 30 år har vi sendt vores gæster til Hotel San Rocco i Livigno. Hotellet er et hyggeligt halvpensionshotel, som er løbende istandsat og som derudover er yderst veldrevet. Med kun 50 meter til pisten og 125 meter til nærmeste lift er beliggenheden i top. Af samme grund anbefaler vi også hotellet til børnefamilier. 

Kategorier: Italien, Livigno, Forberedelse til skiferien, Tips til skiferien

Velkommen til ...

Danskis blog!

Her på bloggen kan du finde alt, du har brug for at vide på skiferien. Guidernes guide til alle vores destinationer, gode råd til en familieskiferie med små børn, de bedste afterskisteder, snestatestikker og meget, meget mere.

Har du en idé til et blogindlæg? Så skriv til mail@danski.dk - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dit spørgsmål!


God fornøjelse.

    Senest blogindlæg