<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Derfor har vi Danmarks bedste guider

Udgivet af den 24-02-2021 15:22:36

Hos Danski kan du forvente et højt service niveau hele vejen - fra du ringer eller skriver til os første gang, og til du er hjemme i Danmark igen efter en forhåbentlig fantastisk skiferie. Vi har guideservice på alle vores destinationer - og vi tør godt at sige, at de er Danmarks bedste guider!

danski-guider-de-bedste

Vores sæson starter mange måneder før vi sender de første skiglade danskere til Alperne. Vi arbejder hele året rundt på at finde de bedste guider til vores destinationer i Alperne. Allerede ved den indledende samtale hos os bliver de kommende guider præsenteret for hvad det vil sige at arbejde som guide for Danski. Det understreges at de ansættes for at gøre din skiferie til den bedste tid.

Skandinaviens største guideskole

Vores guider bliver uddannet på vores eget guidekursus, der er Skandinaviens største. Fra start kastes de ud i et intensivt forløb der skal træne dem til en sæson i Alperne. Kurset foregår over to omgange. Først i Danmark og så på vores destinationer i Alperne. Dette sikrer at de kommende guider sættes ind i vores grundlæggende værdier og arbejdsmåder. På den måde sikres det at de har de rette værktøjer så de er klædt på til at tage imod jer, når I ankommer til Alperne.

Første kontakt inden I tager afsted

Når du har bestilt din skirejse hos Danski, informerer vi vores guider om dette. Vores guider vil tage kontakt til dig cirka en uge inden afrejse - på den måde kan eventuelle spørgsmål eller ønsker du måtte have til skiferien blive afklaret inden afrejse. Afhængig af hvordan du vælger at rejse på skiferie, vil vores guider møde dig enten i lufthavnen, bussen eller på destinationen. De sørger for alt det praktiske. Hvis du kører med bus eller flyver til Alperne, vil du få alle nødvendige informationer i transporten på vej til destinationen. Du blot skal læne dig tilbage og nyde den bedste tid.

Hvor, hvordan og hvornår?

Nu er I endelig kommet til Alperne og er klar til en fantastisk skiferie! Men hvor ligger skiudlejningen? Hvornår åbner supermarkedet? og hvad med skiskole til børnene? Det er her vores guider kommer ind i billedet. De står nemlig klar til at hjælpe med alt dette ved ankomst, så I hurtigt kommer på ski. Opstår der problemer eller spørgsmål i løbet af ugen, så er det også guiderne i skal gå til. På hver destination sammensætter teamet et ugeprogram med en række arrangementer og aktiviteter I kan deltage i under ferien. Guidernes vigtigste opgave er at sørge for at jeres skiferie bliver helt perfekt. Husk, de er der for jeres skyld! Det er selvfølgelig helt op til jer hvor meget I ønsker at bruge vores guider.

Mød guiderne

Vores guider er, ligesom jer, helt forelsket i alt hvad Alperne kan tilbyde. De vil hellere end gerne stå på ski sammen jer, og de er selvfølgelig at finde på afterski hver dag. Det er her I har mulighed for at møde dem og få en hyggelig snak eller løst eventuelle problemer. I løbet af jeres skiferie vil de også komme forbi jeres hotel eller lejlighed. Her vil de blot tjekke op på, at alt forløber som det skal. Hele ferien igennem er guiderne selvfølgelig tilgængelige 24 timer i døgnet hvis der skulle ske noget uventet eller I får brug for hjælp. Desværre går turen jo mod Danmark igen og når ferien lakker mod enden sørger guide teamet for at jeres hjemrejse forløber så behageligt som muligt.

En oplevelse for livet

En sæson i Alperne som guide for Danski er en oplevelse for livet og giver personlig udvikling. Det kan Anders, der tidligere har haft en sæson for Danski, skrive under på. Han fortæller:

Det var virkelig et privilegium at få lov til at repræsentere Danski i Alperne, jeg har mange gode minder fra min sæson jeg tager med videre i livet. Jeg husker især sammenholdet på destinationen blandt os guider, men det bedste ved jobbet var at mærke glæden hos gæsterne - faktisk er nogle af de bedste venner jeg har fra min tid i Alperne, gæster jeg mødte på min sæson, det er sjovt at tænke på.  

I skal altså ikke være bange for at tage en tur på ski med vores guider, nyde en kold en øl over en snak til afterski - måske der ligger nye venskaber og venter?  

Husk, at når I rejser med Danski kan I støde på guider fra Nortlander og Slopetrotter - men bare rolig! De er også rigtig søde og hjælpsomme, og de skal nok sørge for, at I kommer sikkert frem til destinationen.

Klar til at bestille årets skiferie og opleve den bedste guideservice i Alperne? Ring til os på 86 800 600 - så finder vi sammen det helt rigtige!

Kategorier: Italien, Frankrig, Forberedelse til skiferien, Østrig, Tips til skiferien

Velkommen til ...

Danskis blog!

Her på bloggen kan du finde alt, du har brug for at vide på skiferien. Guidernes guide til alle vores destinationer, gode råd til en familieskiferie med små børn, de bedste afterskisteder, snestatestikker og meget, meget mere.

Har du en idé til et blogindlæg? Så skriv til mail@danski.dk - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dit spørgsmål!


God fornøjelse.

    Senest blogindlæg