<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Danski - Den fedeste praktikplads

Udgivet af den 24-02-2021 15:14:05

Christian Jensen har har i foråret 2016 været i tre måneders praktik hos Danski. Det har han været rigtig glad for! Foruden fede arbejdsopgaver på kontoret, så har han også været fire uger i Alperne som Social Media Manager.

danski-praktik

Hvorfor valgte du Danski som praktiksted?

Jeg valgte Danski som praktiksted, fordi jeg er skientusiast! Derfor ville jeg gerne i praktik i denne branche. Her tilbød Danski mig en plads, som jeg straks sagde ja til. Jeg tænkte, at det var en god mulighed for at få et indblik i alt det arbejde der ligger bag, at gæsterne får en god skiferie. Derudover valgte jeg Danski, fordi jeg tidligere har været HP’er for Danski, på deres Klubhotel i Alpe d’Huez.

Hvad var dine arbejdsopgaver for Danski?

Min primære arbejdsopgave er at hjælpe den ansvarlige for Danskis ungdomsbrand. Her har jeg siddet med en masse forskellige opgaver – alt lige fra busplaner, hotel indlogering, planlægning af Goodiebags med mere. Derudover har jeg hjulpet Danski med booking af skileje, videoblog, blogs, filmet og klippet film med mere. Og lige nu er jeg faktisk i Alperne, hvor jeg er Social Media Manager for Red Mountain.

Hvad er den fedeste opgave du har haft?

Den fedeste opgave jeg har haft, hjemme på kontoret, var at lave en videoblog til guiderne, for at illustrere hvordan og hvad vi gerne vil have dem til at vise fra deres destinationer i Alperne. Det var en meget fri og kreativ opgave, hvor jeg også fik lov at arbejde med at klippe film sammen.

Hvad er dine arbejdsopgaver i Alperne?

I de franske alper har jeg været Social Media Manager. Her har jeg været ansvarlig for alle de sociale medier hos Red Mountain; Snapchat, Instagram og Facebook. Her er mine arbejdsopgaver at planlægge hvilke arrangementer de tre fotografer og jeg skal dække, for at få det bedste materiale til de sociale medier. Jeg har hele tiden skulle holde de sociale medier opdateret, få lagt fotografernes materiale ud samt informere om hvor arrangementerne sker. Derudover har jeg indsamlet en masse lækkert materiale af skiløb, glade gæster, vilde koncerter og meget mere, som vi kan bruge til markedsføring fremadrettet.

Kan du anbefale andre at komme i praktik hos Danski?

Jeg kan helt sikkert anbefale andre at tage i praktik hos Danski! Det har indtil nu været spændende og sjovt at være på kontoret, og jeg har fået lov til at sidde med mange forskellige opgaver. De fire uger i Alperne har også været rigtig fedt, og det er en mulighed, som man ikke får på alle praktikpladser - men det er så heller ingen garanti, at man får det hos Danski ;-) Der var jeg bare heldig!

Hvad er din samlede oplevelse af din praktik hos Danski?

Min oplevelse af min praktik hos Danski har været rigtig positiv! Det er et meget imødekommende kontor, med en masse fede kollegaer, der i en presset tid altid har overskud til et godt grin. Arbejdsopgaverne er som beskrevet afvekslende og spændende! Man får lov at komme med inputs til, hvilke arbejdsopgaver og arbejdsområder man synes er spændende og har lyst til at arbejde med. Danski er en meget fleksibel praktikplads, hvilket også har medvirket til at gøre denne praktikplads endnu federe.

Så søger du praktik, så kan jeg kun anbefale dig at søge praktik hos Danski!

Kategorier: Historier fra skiferien, Blandet

Velkommen til ...

Danskis blog!

Her på bloggen kan du finde alt, du har brug for at vide på skiferien. Guidernes guide til alle vores destinationer, gode råd til en familieskiferie med små børn, de bedste afterskisteder, snestatestikker og meget, meget mere.

Har du en idé til et blogindlæg? Så skriv til mail@danski.dk - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dit spørgsmål!


God fornøjelse.

    Senest blogindlæg