<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Skiferien er bestilt - 10 tips mens du venter

Udgivet af den 24-02-2021 15:28:40

Årets skiferie er nu bestilt, og du er klar til at drage mod Alperne. Her får du 10 tips, som du kan læse, mens du venter på at komme afsted til de sneklædte Alper.danski-skiferie-mens-du-venter

NR. 1 - Læs rejsebeviset igennem

Det er altid en god ide lige at kigge dit rejsebevis igennem endnu engang - blot for at tjekke, at  alt er som det skal være. Har vi stavet alle jeres navne korrekt? Fremgår den skileje i har bestilt? Hvornår skal I være i lufthavnen?  Alt dette skulle gerne stå korrekt og fremgå af rejsebeviset, men der kan selvfølgelig ske fejl - vi er jo kun mennesker. Finder du en fejl eller har du spørgsmål til noget, så ring til os på 86 800 600, så får vi styr på det.

NR. 2 - Husk forsikring

Hvis uheldet skulle være ude på skiferien, er det vigtigt at være ordentlig dækket ind med forsikringer. Det gule sygesikringskort dækker ikke alt. Tjek derfor op på hvordan du er dækket inden afrejse. På den måde kan du tage på skiferie med ro i maven.

NR. 3 - Lav træningsøvelser

Det er altid en god idé at træne til skiferien, så du får kroppens led og muskler klar til den særlige belastning det er at stå på ski.  Det behøver hverken være hårdt eller besværligt - og alle kan være med!

NR. 4 - Tjek dit udstyr

Imens du går og glæder dig til at komme til Alperne, kan du gå dit udstyr igennem, så du er sikker på, at du har det hele, og at det passer som det skal. Selvom det meste kan lejes eller købes på destinationen, ville det da være ærgerligt at komme til Alperne med et googles der ikke passer, eller en skijakke der ikke sidder ordentligt.

NR. 5 - Husk skihjelm

Nu vi er igang med at snakke udstyr - så husk hjelm på skiferien! En skihjelm kan redde liv hvis uheldet er ude, derfor er den ekstrem vigtig at have på. Har du ikke din egen hjelm, kan du leje en når du ankommer til destinationen. Det er dog væsentlig billigere at købe en hjelm hjemmefra - blot et god råd herfra.

NR. 6 - Guiderne er der for dig

Inden du skal afsted, bliver du ringet op af en af de søde guider på destinationen. Her har du mulighed for at stille eventuelle spørgsmål, så du er helt klar til ankomst. Husk at under hele ferien står guide-teamet klar til at hjælpe  - det er helt op til dig hvor meget du vil benytte dig af dem.

NR. 7 - Skiskole eller ej?

Hvis du ikke har bestilt skiskole, er det altid en god idé at overveje det. Vi samarbejder med de bedste skiskoler i Alperne, og de dygtige ski-instruktører på destinationen vil helt sikkert kunne hjælpe dig med at få finpudset teknikken. Rejser du til en af vores SnowyClub destinationer, har vi altid dansk skiskole til børnene.

NR. 8 - Hold dig orienteret

imens du venter, kan du holde dig opdateret her på bloggen, eller på din destinations Facebook- eller Instagram-side. Her får du gode råd til skiferien, vejr og snemeldinger fra destinationen og seneste nyt. Så er du klar, når der er afrejse til Alperne!

NR. 9 - Tjek ugeprogrammet

Når du er ankommet til Alperne, anbefaler vi, at du tjekker programmet for ugen ud - guide-teamet har med garanti planlagt nogle spændende arrangementer der er med til at gøre din skiferie til den bedste tid.

NR. 10 - Nyd den bedste tid

Her til sidst får du et af de vigtigste tip med på vejen - husk at nyde det mens du er afsted! Vi håber du får den bedste skiferie, og at den bliver ligesom du havde drømt om!

Kategorier: SnowyClub, Blandet, Forberedelse til skiferien, Tips til skiferien

Velkommen til ...

Danskis blog!

Her på bloggen kan du finde alt, du har brug for at vide på skiferien. Guidernes guide til alle vores destinationer, gode råd til en familieskiferie med små børn, de bedste afterskisteder, snestatestikker og meget, meget mere.

Har du en idé til et blogindlæg? Så skriv til mail@danski.dk - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dit spørgsmål!


God fornøjelse.

    Senest blogindlæg